Vibrační pěch Scheppach VS 1000

Vibrační pěch Scheppach VS 1000 je ideální volbou pro ty, kteří se zabývají stavebními pracemi, ať už staví dům, upravují okolí chalupy nebo se živí stavebnictvím. Tento výkonný stroj nabízí skvělé poměr mezi cenou a užitnou hodnotou.

Vibrační pěch Scheppach VS 1000 je vysoce efektivní při pěchování písku, štěrku, jílu a různých směsí a soudržných zemin. Navíc je vhodný i pro práce na místech, kam je obtížný přístup jinými stroji, jako jsou práce kolem zdí, potrubí, výkopy pro vedení a příkopy. Stroj je vybaven pohodlným a jednoduchým ovládáním, které je umístěno na robustním ocelovém rámu, který zároveň chrání citlivé části motoru a převodovky před možným poškozením.

Vibrační pěch Scheppach je vynikající volbou i z hmotnostního hlediska, protože je skvěle vyvážený. Díky tomu je směrové vedení stroje při práci nadstandardně přesné v této cenové kategorii. S vysokou hutnící silou 1000 kg je vhodný pro širokou škálu různých aplikací. Pohonná jednotka pochází od jednoho z největších výrobců motorů na světě a disponuje vylepšeným filtrem pro práci v prašných podmínkách. Start stroje je snadný, motor je tichý, spolehlivý a má příznivou spotřebu paliva.

Pro zvýšení komfortu práce je rám pěchu uložen na mohutných antivibračních pryžových segmentech. Stroj je dodáván s pojezdovými koly, která výrazně usnadňují jeho transport z místa na místo.

Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Technické parametry:

Typ motoru 4-taktní jednoválec
Objem motoru (ccm) 196
Výkon motoru - maximální (kW/HP) 4,8 / 6,5
Zapalování elektronické
Objem palivové nádrže (l) 3.6
Velikost stopy pěchu (mm) 345 x 285
Výška zdvihu (mm) 66
Počet úderů (úd/min) 450 - 650
Hutnící síla (kN) 10
Hloubka hutnění (cm) 40 - 60
Systém tlumení vibrací Ano
Ochranný rám Ano
Hmotnost (Kg): 78.00
Rozměry (cm): 78 x 48 x 115