Řezač spár NTC RZ170 cyklon

Řezač spár řady RZ s cyklonem je vybaven výkonným benzínovým motorem HONDA GX390, který poskytuje dostatečný výkon pro řezání živičných nebo betonových povrchů. S hloubkou řezu 170 mm je ideální pro přípravu povrchů před zahájením výkopových prací.

Tento řezač spár disponuje robustní konstrukcí, která zajišťuje pevnost a odolnost při používání. Cyklonový filtr přispívá k lepšímu zachycování nečistot a prachu, což prodlužuje životnost motoru. Přesné vedení kotouče umožňuje precizní řezání a vysokou přesnost. Díky dobře vyváženému stroji je zajištěna snadná manipulace a pohodlné ovládání.

Systém skrápění s nádrží vody nad motorem zajišťuje efektivní chlazení a mazání kotouče během řezání. Přívod vody na obě strany kotouče zaručuje rovnoměrné navlhčení a ochranu kotouče před přehřátím.

Řezač spár je vybaven funkcí měření hloubky řezu, která umožňuje přesné nastavení požadované hloubky podle potřeby. Pojezdová kolečka jsou uložena pomocí zakrytých ložisek, což zajišťuje hladký a plynulý pohyb stroje po povrchu.

Speciální aretace spouštění do řezu zajišťuje snadné a bezpečné zahájení řezu přesně na požadovaném místě. Řezač spár je dodáván bez kotouče, čímž umožňuje volbu vhodného kotouče dle konkrétních požadavků a úkolů.

S technickými parametry, jako je výkon motoru HONDA GX390 s 11,7 HP (8,7 kW), objem benzínové nádrže 6,1 litru a objem zásobníku na vodu 20 litrů, tento řezač spár nabízí dostatečnou sílu a kapacitu pro náročné řezací úkoly. S rozměry 1020x530x1040 mm a hmotností 106 kg je dostatečně robustní, ale zároveň dostatečně přenosný pro použití na různých místech a površích.

* obrázek je pouze ilustrativní

Výhody tohoto řezače:
robustní konstrukce
cyklonový filtr přesné vedení kotouče
dobré vyvážení stroje
skrápění s nádrží vody nad motorem
přívod vody na obě strany kotouče
měření hloubky řezu
pojezdová kolečka uložená pomocí zakrytých ložisek
aretace spouštění do řezu

Dodáváno bez kotouče

Technické parametry:
Hloubka řezu (mm): 170
Průměr kotouče (mm): 450
Otvor/uchycení: 25,4
Palivo: Natural 95
Startování: ruční
Typ motoru: HONDA GX390
Výkon motoru (HP): 11,7
Výkon motoru (kW): 8,7
Objem (cm3): 389
Objem benzínové nádrže (l): 6,1
Objem zásobníku na vodu (l): 20
Přívod vody: aqua spojka
Rozměry (cm): 1020x530x1040
Hmotnost (Kg): 106