YORK - svěrák 150 LUX

Svěrák 150 LUX od značky YORK je robustní nástroj s vynikajícími vlastnostmi pro pevné a spolehlivé upevnění materiálu. Svěrák je vybaven čelistmi vyrobenými z vysoce kvalitní oceli, které byly kaleny na tvrdost 45 HRC +/- 5 HRC. To zajišťuje jejich odolnost a dlouhou životnost.

Mezi hlavní vlastnosti tohoto svěráku patří velká kovadlina, která poskytuje dostatečnou sílu a stabilitu při upínání materiálu. Svěrák je vybaven integrovanou otočnou deskou s rozsahem pohybu +/- 35° a polohovacími šrouby, což umožňuje přesné nastavení požadovaného úhlu. Přesné válcové vedení zajišťuje hladký a přesný chod svěráku.

Další výhodou tohoto svěráku je vratidlo s bezpečnostními koncovkami, které zajišťuje bezpečné uchycení materiálu. Vřeteno a kličky jsou zinkochromátovány, což zvyšuje jejich odolnost proti korozi. Svěrák má také speciální povrchovou úpravu, která mu dodává odolnost a ochranu.

Technické parametry tohoto svěráku jsou následující: hmotnost 30 kg a délka upnutí 125 mm. Díky svým vlastnostem je svěrák 150 LUX vhodný pro profesionální použití ve dřevařských, kovovýrobných a jiných průmyslových aplikacích, kde je vyžadována pevnost, spolehlivost a přesnost.

Technické parametry:

  • Hmotnost: 30kg
  • Délka upnutí: 125mm