Otočné svěráky, 100mm

Otočné svěráky s šířkou 100 mm jsou vysoce kvalitní nástroje, které zajišťují přesné a spolehlivé upnutí materiálů. Tento konkrétní model, Extol Premium s objednacím číslem 8812622, nabízí širokou škálu vlastností a výhod.

Jednou z klíčových funkcí tohoto svěráku je jeho horizontálně otočná základna, která umožňuje otočení o 360°. Tím se zajišťuje snadné a pohodlné umístění materiálu ve správné pozici.

Tvrzené čelisti svěráku mají tvrdost HRC 50-58 a šířku 100 mm, což zajišťuje pevný a stabilní úchop materiálů. Maximální rozevření svěráku dosahuje 100 mm, což umožňuje práci s různými velikostmi materiálů.

Tělo svěráku je vyrobeno z kvalitní litiny, což zajišťuje odolnost a dlouhou životnost. Maximální upínací síla svěráku dosahuje 20 kN, což zaručuje silné a bezpečné uchycení materiálu.

Další výhodou tohoto svěráku je povrchově opracovaná kovací plocha v zadní části, která poskytuje možnost dalších manipulací s materiálem.

Celková hmotnost tohoto otočného svěráku je 7,2 kg, což zajišťuje dostatečnou stabilitu a snadnou manipulaci při práci.

Otočné svěráky s šířkou 100 mm jsou tedy spolehlivým nástrojem pro širokou škálu aplikací a jsou vhodné jak pro profesionální použití, tak pro domácí dílny.