Svěrák otočný s kovadlinou, 150mm, SG Iron

Svěrák s kovadlinou o šířce čelistí 150 mm je výkonný nástroj vhodný pro pevné a bezpečné uchycení materiálu. Tento otočný svěrák je vyroben z kvalitní slitiny SG Iron, která zajišťuje vysokou pevnost a odolnost. Čelisti jsou tvrzené na tvrdost HRC 50-54, což zaručuje jejich odolnost proti opotřebení a dlouhou životnost.

Svěrák disponuje maximálním rozevřením až 160 mm, což poskytuje dostatečný prostor pro uchycení materiálu různých velikostí. S vysokou upínací silou až 25 kN je zajištěna pevná fixace materiálu během provádění pracovních úkonů, což umožňuje přesné a spolehlivé provedení práce.

Svěrák s kovadlinou má hmotnost 16 kg, což přispívá k jeho stabilitě a odolnosti. Tato robustní konstrukce zajišťuje spolehlivé a pevné uchycení materiálu bez rizika pohybu nebo posunutí během práce. Díky vysoce kvalitnímu materiálu SG Iron je svěrák odolný vůči mechanickému namáhání a dlouhodobému používání.

Svěrák o šířce 150 mm je ideální volbou pro profesionální dílny, kde se vyžaduje pevné a spolehlivé uchycení při široké škále prací, včetně svařování, obrábění a montáže. Jeho výkonné vlastnosti a odolnost umožňují efektivní a bezpečné provedení prací ve vaší dílně či výrobním prostředí.

Info : čelisti tvrzené na HRC 50-54
Technické parametry : 150mm
Doplňující parametr : hmotnost 16kg, rozevření až 160mm, upínací síla až 25kN
Materiál : SG Iron