Svěrák otočný s kovadlinou, 125mm, SG Iron

Svěrák s kovadlinou o šířce čelistí 125 mm, vyrobený z kvalitní slitiny SG Iron, je vynikajícím nástrojem pro pevné a bezpečné uchycení materiálu. Čelisti tohoto svěráku jsou tvrzené na tvrdost HRC 50-54, což zaručuje jejich odolnost a dlouhou životnost. Díky kovadlině je otáčení čelistí snadné a plynulé, což umožňuje rychlou a přesnou manipulaci s pracovními kusy.

Svěrák disponuje maximálním rozevřením až 135 mm, což poskytuje dostatečný prostor pro uchycení materiálu různých velikostí. S upínací silou až 17 kN je zajištěna pevná a stabilní fixace materiálu během provádění pracovních úkonů. S hmotností 12 kg je tento svěrák stabilní a odolný, což zaručuje spolehlivost při používání v dílně nebo výrobním prostředí.

Materiál SG Iron je známý svou vysokou pevností a odolností proti opotřebení, což přispívá k dlouhé životnosti svěráku. Tento otočný svěrák s kovadlinou je ideální volbou pro profesionální řemeslníky, kteří vyžadují pevné a spolehlivé uchycení materiálu při svařování, obrábění nebo montážních pracích.

Svěrák s kovadlinou o šířce 125 mm a vlastnostmi odpovídajícími technickým parametrům je výkonným a spolehlivým nástrojem pro širokou škálu prací. Jeho robustní konstrukce, vysoká upínací síla a odolnost zajišťují efektivní a bezpečné uchycení materiálu ve vaší dílně nebo na pracovišti.

Info : čelisti tvrzené na HRC 50-54
Technické parametry : 125mm
Doplňující parametr : hmotnost 12kg, rozevření až 135mm, upínací síla až 17kN
Materiál : SG Iron