Svěrák s kovadlinou, 125mm, SG Iron

Svěrák s kovadlinou o šířce čelistí 125 mm je vyroben z vysoce kvalitní slitiny SG Iron. Tento svěrák je vybaven čelistmi s tvrdostí HRC 50-54, což zajišťuje vysokou odolnost a trvanlivost při manipulaci s různými materiály. Kovadlina svěráku umožňuje snadné a plynulé otáčení čelistí, což umožňuje rychlé a přesné uchycení pracovních kusů.

Svěrák disponuje maximálním rozevřením až 135 mm, což poskytuje dostatečný prostor pro uchycení i větších materiálů. S vysokou upínací silou až 17 kN je zajištěna pevná a stabilní fixace materiálu během pracovních operací. Díky robustní konstrukci a hmotnosti 11 kg je tento svěrák stabilní, odolný a spolehlivý při různých dílenských činnostech.

Materiál SG Iron je známý svou vysokou pevností a odolností proti opotřebení, což přispívá k dlouhé životnosti svěráku. S tímto svěrákem budete mít jistotu spolehlivého a bezpečného uchycení materiálu při sváření, obrábění nebo montážních pracích.

Svěrák s kovadlinou o šířce 125 mm je skvělým nástrojem pro profesionální řemeslníky i amatéry, kteří vyžadují pevné a stabilní uchycení materiálu. Jeho vlastnosti a technické parametry ho činí efektivním a spolehlivým nástrojem v dílně, výrobním prostředí nebo na stavebním místě.

Info : čelisti tvrzené na HRC 50-54
Technické parametry : 125mm
Doplňující parametr : hmotnost 11kg, rozevření až 135mm, upínací síla až 17kN
Materiál : SG Iron