Pneumatická pistole pro nanášení čisticí pěny CYCLONE Z-011NS

Pneumatická pistole pro nanášení čisticí pěny Cyclone Z-011NS je speciálně navržena pro rychlé a efektivní mytí automobilů. Je vybavena spodní nádržkou na vodourozpustný čisticí prostředek a využívá patentovanou technologii.

Pistole pracuje na principu stlačeného vzduchu, který je přiváděn do speciální kovové trubičky v hubici pistole. Tento vzduch způsobuje extrémně rychlou spirálovou rotaci, která umožňuje vytváření a nanášení čisticí pěny z čisticího prostředku (vodní roztok). Aplikace pěny je velmi rychlá a rovnoměrná, což umožňuje pokrýt povrch karosérie automobilu efektivně a s vysokým čisticím účinkem.

Rotace vzduchu dosahuje až 5 000 otáček za minutu, což přispívá k vysokému výkonu a efektivitě mytí. Pistole je vhodná pro použití na různé povrchy automobilů.

Spodní nádržka na čisticí prostředek má kapacitu 1 litru, což umožňuje delší provozní dobu bez nutnosti častého doplňování čisticího prostředku.

K pistoli jsou dodávány 2 různě tvarované a odlišně široké stříkací nástavce, které umožňují přizpůsobení rozstřiku čisticí pěny podle potřeby.

Pneumatická pistole pro nanášení čisticí pěny Cyclone Z-011NS je lehká, což zajišťuje pohodlné použití. Má vysokou provozní spolehlivost a životnost, což z ní činí spolehlivý nástroj pro profesionální mytí automobilů.

Parametry:

přívod stlačeného vzduchu
doporučený tlak vzduchu
rotační rychlost vzduchu
spotřeba stlačeného vzduchu
objem nádržky na čisticí prostředek      
rozměry balení
hmotnost
1/4"
6 bar
5000 ot/min
120 l/min
1 l
320 x 260 x 129 mm
0,8 kg