Pneumatická sponkovačka a hřebíčkovačka 2 v 1

Pneumatická sponkovačka a hřebíčkovačka je multifunkční nástroj, který kombinuje obě tyto funkce do jednoho zařízení. Sada obsahuje nejen sponkovačku/hřebíčkovačku, ale také příslušenství a je dodávána v praktickém kufru.

Tato sponkovačka/hřebíčkovačka je ideální pro spojování desek, lišt, izolačních materiálů, potahů, folií, palubek a dalších materiálů. Díky své univerzálnosti je vhodná pro různé aplikace a projekty.

Používá hřebíky typu 18Ga (kolářské hřebíky) o velikosti 15 - 50 mm, které poskytují pevné a spolehlivé spoje. Sponkovačka/hřebíčkovačka je vybavena jednoduchým nastavením hloubky, což umožňuje přesné začlenění hřebíků do materiálu. Optická indikace zásobníku vás informuje o nutnosti doplnění hřebíků, což zajišťuje nepřerušovanou práci.

S pneumatickým pohonem je tato sponkovačka/hřebíčkovačka vysoce výkonná a zajišťuje rychlé a efektivní spojování materiálů. Pneumatický mechanismus umožňuje plynulou a spolehlivou práci bez velkého úsilí.

Celá sada je dodávána v praktickém kufru, který usnadňuje skladování, přenášení a organizaci nástroje a příslušenství.

Pneumatická sponkovačka a hřebíčkovačka 2 v 1 je skvělým nástrojem pro profesionální i domácí použití, který vám umožní efektivně a spolehlivě spojit různé materiály a dokončit své projekty s precizností a kvalitou.

Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Parametry:

  • délka spony 16 – 40 mm
  • šířka spony 5,7 mm
  • maximální tlak 8,3 bar
  • spotřeba vzduchu na úder: 1,5 l
  • odvod vzduchu nastavitelný o 360°
  • protiskluzová rukojeť

Příslušenství: 1000 ks hřebíků, 1000 ks spon, 2 x imbusový klíč, maznička, olej, ochranné brýle