Analogový pneuhustič TG 01

Analogový pneuhustič TG 01 je moderní nástroj pro huštění pneumatik s lehkou konstrukcí a vysoce čitelnou stupnicí. Stupnice má rozsah od 0 do 12 barů a je umístěna v kruhovém provedení pro snadnou čitelnost. Tento pneuhustič je vyroben z odolného technického plastu, který je chráněn pryžovým pláštěm, aby odolal mechanickým nárazům.

Pneuhustič je vybaven vysokotlakou hadicí o délce 1,8 metru, která je ukončena páčkovou Euro-koncovkou pro snadné připojení k pneumatice. Tento nástroj umožňuje huštění pneumatiky pomocí stlačeného vzduchu, vypouštění vzduchu z pneumatiky a přesné měření tlaku v pneumatice. Díky svému rozsahu tlaku je vhodný pro použití jak u osobních vozidel, tak u nákladních vozů.

Důležitou vlastností pneuhustiče TG 01 je možnost kalibrace, což zajišťuje přesnost a spolehlivost při měření tlaku v pneumatikách. Tímto nástrojem lze snadno a přesně zkontrolovat a upravit tlak v pneumatikách, což přispívá k bezpečnosti a optimálnímu výkonu vozidla.

Celkově je analogový pneuhustič TG 01 praktickým a spolehlivým nástrojem pro huštění a měření tlaku v pneumatikách osobních i nákladních vozidel. Jeho odolná konstrukce, čitelná stupnice a možnost kalibrace zajišťují přesnost, jednoduchost a dlouhodobou použitelnost.

Technické parametry:

  • Přesnost měření: 0,07 bar
  • Maximální vstupní tlak: 12bar / 170psi / 1200kPa
  • Délka hadice: 1,8 m
  • Hmotnost (bez hadice): 350 g