Microprocesorová nabíječka Pulse 30 Telwin

Elektronicky, microprocesorem řízená automatická pulzní nabíječka pro celkovou údržbu baterií WET, GEL, AGM, SPIRAL MF (motocyklové baterie, speciální baterie pro práci v náklonu - výrobce OPTIMA - Johnson Controls), START - STOP baterie  6/12/24V. Zcela nový pulsní nabíjecí generátor zaručuje lepší výkon nabíjení o 50 % více než u tradiční nabíječek.

Nabíjení je rozloženo do osmi fází. Má automatické nabíjení a údržbu baterií s PULSE TRONIC. Nabíjecí režim regenerace sulfatované baterie kdy jsou desky baterie potaženy síranovým povlakem a baterie je nepoužitelná, nebo nabíjení velmi vybité baterie. Nabíječka vhodná pro udržování baterií vystavených vozidel v autosalonech. Nabíječka Pulse 30 je vyrobena v nehořlavém provedení, má ochranu proti zkratu, přepólování, přepětí na vstupu a proti připojení vadné, zkratované baterie.

Nabíjecí režimy

Automatický režim: nabíječka provede automatickou volbu proudu podle s kapacity baterie s průběžným monitorováním nabíjecího procesu. Nabíjecí proces je možný i úplně vybité baterie na napětí 2 V. 

Automatický režim nabíjení je rozložen do 8 fází - viz diagram níže


Udržovací řežim - baterie je při vyřazení z provozu automaticky nabíjena v udržovacím režimu.

Režim rychlého nabití baterie a automatické přepnutí do udržovací fáze jakmile je nabíjení dokončeno.

Technické parametry:
Napětí: 230 V
Příkon: 350 W
Nabíjecí napětí: 6-12-24 V
Nabíjecí proud eff.: 25-25-12 A (6-12-24 V)
Kapacita akumulátoru: 5-400 Ah
Rozměry: 325x100x160 mm
Váha: 2 kg