Šroubový kompresor A-K-MAX 15-10-500F K (IE3)

Popis:

Přímo spojený koaxiální šroubový kompresor s tlakovou nádobou a kondenzační sušičkou je plně bezúdržbový při maximální energetické efektivitě. Standardně dodávaný s elektronickým řídicím systémem ET IV s ovládáním tlakového senzoru, které zabrání přetížení motoru, snižuje opotřebení a prodlužuje životnost kompresoru. Termostaticky řízený radiální ventilátor zajišťuje vysoký chladící výkon při minimálním hluku. 

IE3 motor „made by ABB“. Optimální provozní teplota díky termostaticky řízenému ventilátoru, optimálnímu vedení chladícího vzduchu a velkému výměníku tepla vede k delší životnosti a nižším výkyvům teploty oleje.  Standardně dodávaný s přídavným chladičem, který snižuje potřebu sušení a filtrace stlačeného vzduchu.

Počítadlo provozních hodin, které rozlišuje mezi chodem naprázdno a zatížením, umožňuje přesné dodržení intervalů údržby – údržbové upozornění se automaticky zobrazí na displeji po uplynutí daného intervalu. Standardně dodávaná kontrola směru otáčení zamezí případnému poškození při uvedení kompresoru do provozu.

Optimální přístupnost a jednoduchá montáž i demontáž všech důležitých dílů usnadňuje údržbu i servis. Kompaktní vnější rozměry usnadňují přepravu a ustavení kompresoru.

Technické parametry:
Max. provozní tlak : 10 bar
Přípojka vzduchu : 3/4 “
Plnící výkon cca : 2050 l/min
Objem tlakové nádoby : 500 l
Příkon : 15 kW
Elektrické připojení : 400 V
Rozměry (š × v × h) : 2000×1700×730mm
Hmotnost : 442 kg
Hladina akustického tlaku LPA (4 m) : 68 dB(A)