Scheppach HC 24 Si tichý bezolejový dvouválcový kompresor 8 bar se vzdušníkem 24 l

Kompresor Scheppach HC 24 Si je tichý bezolejový dvouválcový kompresor, který najde své využití i v místech a provozech, kde jsou nárokovány požadavky na nízkou míru hluku. Hlučnost 68 dB zaručuje minimální hluk tohoto kompresoru. Jen pro srovnání uveďme, že bublání varné konvice se pohybuje na stejné míře hladiny hluku.  

Bezolejová technologie zajišťuje, aby neunikaly žádné olejové páry do vzdušníku a ani dále do spotřebiče vzduchu. Tyto vlastnosti znamenají využití v potravinářství, u speciálních lakýrnických prací a při tlakování výčepních zařízení. Bezolejová technologie navíc snižuje nároky na údržbu celého stroje.

Vzdušník o objemu 24 l slouží jakožto zásobárna stlačeného vzduchu a díky tomu se motor automaticky zapíná pouze v případě, když tlak vzduchu klesne pod požadovanou úroveň. Vzdušník navíc výrazně rozšiřuje možnosti kompresoru, neboť díky jeho přítomnosti můžete s kompresorem provádět i složitější úkony za použití různých druhů pneumatického nářadí. Kompresor se tak stává opravdu všestranným pomocníkem.

Kompresor obsahuje manometr vzdušníku a manometr pro kontrolu pracovního tlaku, tlakový spínač a odkalovací ventil. Jednoduchá manipulaci se strojem je zajištěna přídavným madlem a kolečky, zatímco díky antivibračnímu podstavci je umožněn klidný chod stroje.

Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Technické parametry:
Příkon : 550 W
Objem vzdušníku : 24 l
Max. tlak : 8 bar
Sací výkon : 120 l/min
Regulace pracovního tlaku : Ano
Typ motoru : 230 V. 50 Hz