Řezačka na dlažbu RD-600S

Řezačka na dlažbu je specializovaným nástrojem navrženým pro precizní řezání dlažeb a měkkých mramorových desek. Díky svému konstrukčnímu provedení s zapouzdřenými ložisky zajišťuje přesné vedení řezu a minimalizuje otřesy během práce. Významnou výhodou této řezačky je pohyblivý odpružený stůl, který poskytuje stabilitu a umožňuje snadné a plynulé posouvání materiálu při řezání.

Laserový zaměřovač na řezačce je cenným pomocníkem při přesném nastavení řezu. Díky laserovému paprsku je snadné a rychlé zaměřit řezací čáru, což přispívá ke zvýšení přesnosti a kvality řezu. Tato funkce je zvláště výhodná při práci s jemnými materiály, jako je měkký mramor, kde je vyžadována extrémní přesnost.

Řezačka na dlažbu je navržena s ohledem na vysokou kvalitu a odolnost. Je vybavena kvalitními zapouzdřenými ložisky, která zajišťují plynulý chod a dlouhou životnost nástroje. Kombinace robustní konstrukce, odpruženého stolu a laserového zaměřovače dělá z této řezačky ideálního partnera pro profesionální řezání dlažeb a měkkého mramoru s vynikající přesností a efektivitou.

Řezačka je dodávána včetně kotouče, což umožňuje okamžité použití po zakoupení.

Technické parametry:

Příkon 2200 W
Otáčky 2800 /min.
Napětí 400 V
Kapacita řezu (délka/výška) 600 / 135 mm
Naklápění 0 - 45 °
Rozměr stolu 500 x 510 mm
Chlazení 600 l/hod.
Průměr kotouče 350 x 25,4 mm