Trojúhelníková horkovzdušná tryska ZX041600 ke svařovací pistoli ZX1600

Trojúhelníková horkovzdušná tryska je vysoce praktickým a užitečným příslušenstvím pro horkovzdušné pistole, které je navrženo speciálně pro použití s tavnou tyčinkou. Tento nástavec se snadno nasouvá na vyústění trysky ZX031600 a umožňuje precizní a kontrolovanou aplikaci tavného lepidla.

Jednou z klíčových vlastností této trojúhelníkové horkovzdušné trysky je její vnitřní průměr hrdla pro tavnou tyčinku, který činí 5 mm. Tento optimální průměr umožňuje správné dopravení tavného lepidla a přesné nanášení na požadované místo. Díky této vlastnosti je tento nástavec ideálním nástrojem pro detailní práce, kde je potřeba přesnost a kontrola.

Celková délka trysky dosahuje 70 mm, což poskytuje dostatečný dosah a flexibilitu při používání. Tato délka umožňuje snadné manipulování s nástavcem a dosažení obtížně přístupných míst. Bez ohledu na to, zda pracujete na menších nebo větších projektech, tato tryska nabízí dostatečnou délku pro různé účely.

Trojúhelníková horkovzdušná tryska/nástavec je nezbytným nástrojem pro každého kutila, řemeslníka nebo profesionála, který se zabývá tavným lepidlem. S její pomocí můžete přesně a snadno aplikovat tavné lepidlo na různé materiály a povrchy. Bez ohledu na to, zda odstraňujete staré lepidlo, opravujete nebo vytváříte nové věci, tato tryska vám poskytne kontrolu, přesnost a efektivitu při práci s tavným lepidlem.

Parametry:

  • vnitřní Ø hrdla pro tavnou tyčinku: 5 mm
  • celková délka: 70 mm