Pájecí/odpájecí stanice ZD-8917B

Vysoce výkonná multifunkční (pájecí/odpájecí) stanice, která je vyvinuta a vyrobena pro výzkum, výrobu a opravy elektronických výrobků. Tento přístroj se používá v oblasti elektronického výzkumu, výuky a výroby, především při opravách a přepracování elektronických přístrojů a komunikačních zařízení.

1) Řídící jednotka
Tato pájecí stanice je automaticky řízena dvěma mikroprocesory. Digitální řídící elektronika a kvalitní systém výměny tepla zajišťuje přesnou regulaci teploty pájecího hrotu. Nejvyšší stupeň přesnosti nastavení teploty a optimálního dynamického tepleného chování při zatížení je dosaženo díky uzavřenému řídícímu obvodu. Zařízení je navrženo především pro bezolovnaté pájecí techniky.

2) Páječka (ZD415T)
Páječka ZD-415T s výkonem 48W (při ohřevu až 130W) má široký výběr pájecích hrotů a lze ji použít kdekoliv v oblasti elektroniky. Vysoký výkon a tenký design činí z této pájky ideální nástroj pro jemné pájecí práce. Topné těleso je vyrobeno z PTC a čidlo pájecího hrotu může díky tomu rychle a přesně kontrolovat teplotu pájení.

3) Odpájení (ZD-553T)
Páječka ZD-533T s výkonem 80W (při ohřevu až 200W) a lze ji použít kdekoliv v oblasti elektroniky. Vysoký výkon a tenký design činí z této pájky ideální nástroj pro odpájecí práce. Topné těleso je vyrobeno z PTC a čidlo pájecího hrotu může díky tomu rychle a přesně kontrolovat teplotu odpájení.

Technické parametry:
Stanice
Vstupní napětí: 220 - 240V AC / 50Hz
Příkon: 60W + 90W
Vzduchová pumpa: membrána

Pájení
Napětí: 24V AC
Výkon: 60W
Teplota: 160°C - 480°C
Topný prvek: keramický

Odpájení
Napětí: 24V AC
Vakuum: 60mm Hg
Příkon: 90W