Odvlhčovač vzduchu a vysoušeč Master DH 720 P

Odvlhčovač vzduchu a vysoušeč Master DH 720 P s možností pevného vyvedení kondenzátu, UV lampou a uhlíkovým filtrem v kovovém provedení odstraňuje přebytečnou vlhkost pomocí procesu kondenzace, v kontaktu s chladným povrchem dochází k vysrážení vlhkosti obsažené ve vzduchu. Vodu pak odvlhčovač, vysoušeč vzduchu odvede do nádrže o objemu 5,5l. Toto zařízení je schopno odstranit z ovzduší až 20 litrů denně.

Doporučení: 
Odvlhčovač vzduchu a vysoušeč vzduchu Master DH 720 je výkonnější přístroj z řady malých odvlhčovačů, vysoušečů vzduchu Desa, ale lze použít i do náročnějších podmínek, např. ke stavebním účelům zejména při větším počtu použitých kusů. Odvlhčovač Master DH 720 P je velmi tichý. (33dB - asi jako lednička). Další z výhod je malá hmotnost a tím i snadná manipulace.

Odvlhčovač vzduchu Master má plastový kryt a kolečka. Zároveň i ovládání 
odvlhčovače a vysoušeče Master DH 720 je snadné a rychlé. Odvlhčovač má v sobě zabudovány vlhkoměr. To umožňuje nastavit přesnou vlhkost v místnosti, má v sobe nádržku pro odvod kondenzátu. Při naplnění nádržky se odvlhčovač, vysoušeč vypne. Pro 24-hodinový provoz je odlvhčovačvybaven trvalým odvodem kondenzátu. Po připojení hadičky na redukční ventil je možné odvádět kondenzát do jiné větší nádržky. Odvod kondenzátu je samospádem.

Možnosti použití 
vysoušení:

  • Suterény, sklepy
  • Knihovny, archivy, galerie
  • Domy, stavby, části staveb
  • Místnosti s elektronickými přístroji (počítače, servery aj.)

Technické parametry:

Hmotnost 12,5 kg
Model Master DH 720P
Napájecí napětí 230 V
Objem nádrže 5 l
Odvlhčovací výkon 20 l/24hod
Příkon 390 W
Průtok vzduchu 215 m3/hod
Chladivo R290-jako chladivo je směs propanu a butanu s označením R290/propan je hořlavý plyn a jeho limit hořlavosti je 2,1 % objemu ve vzduchu.V porovnání se směsí propanu a butanu je až o 40 % vyšší, proto je použití R290 mnohem bezpečnější,

ale je to propan.

Distribuce CZ
Pracovní teplota 5-32 °C
Rozměry 410 x 210 x 550 mm

Pro prostrody do: do 50 m2