BIO ochlazovač vzduchu Master BC 80

BIO ochlazovač BC 80 ochlazuje vzduch s využitím jednoduchého a přirozeného procesu odpařování vody. Voda odebíraná z nádrže čerpadlem zvlhčuje velký celulózový filtr, přes který díky vysoce výkonnému ventilátoru protéká vzduch. Voda odpařující se z povrchu filtru snižuje jeho teplotu o několik stupňů, díky čemuž je do místnosti dodáván chladný a čerstvý vzduch. Odvlhčovače zbavují vzduch kouře, prachu a nepříjemných zápachů.

Ochlazovače od výrobce Master jsou šetrné k životnímu prostředí. Pro zajištění energeticky úsporného chlazení se používá jen voda a vzduch. Tato metoda spotřebovává až o 80% méně energie než klimatizační jednotky s chladícím médiem. Ochlazovače mohou být používány vně i uvnitř budov, dokonce i při otevřených oknech a dveřích, přičemž dodává současně čerstvý i filtrovaný vzduch.  Ochlazovače Master jsou přirozenou volbou pro Vaše potřeby chlazení.

Model BC 80 je určen do prostor o maximální velikosti 180 m2 např pro restaurační provozy. Zařízení nabízí kompaktní rozměry, atraktivní konstrukci a nevyžaduje žádnou složitou instalaci. Model je vybaven dálkovým ovládáním a ionizátorem vzduchu. Poskytuje možnost použití dodatečných aromatických přípravků do vody a umožňuje automatický přívod vody. Je vybaven LCD panelem a kolečky pro snadnou manipulaci.

Technické parametry:

Chladící filtry: 70 dm3
Prutok vzduchu: 8 000 m3/h
Maximální plocha: 180 m2
Napětí: 220 V
Frekvence: 50 Hz
Příkon: 330 W
Jmenovitý proud: 1,5 A
Rychlosti ventilátoru: 3
Druh výstupu: Přední část
Spotřeba vody: 8 l/h
Objem nádrže na kondenzát: 100 l
Prímé napojení na vodu palce: 1/2'
Kontrola hladiny v nádrži: ano
Hlucnost: 62 dB
Rozměry výrobku (d x š x v): 500 x 850 x 1410 mm
Hmotnost (bez vody/s vodou): 32/132 kg