AKU POKOSOVÁ PILA FLEX VOLT DeWALT DCS727N,BEZ AKU A NABÍJEČKY

DCS727N DeWalt AKU POKOSOVÁ PILA FLEX VOLT,BEZ AKU A NABÍJEČKY je nová 10palcová akumulátorová pokosová pila DEWALT přichází se všemi funkcemi, které byste očekávali od špičkových pokosových pil. DCS727 má bezdrátové ovládání nástrojů Wireless Tool Control (WTC), které mu umožňuje bezdrátovou komunikaci s odsavačem prachu, jako například DCV586M. Je také vybaven indikátorem stínové čáry XPS, který vám umožní rychle a přesně zarovnat čepel s linií řezu na obrobku. Pracovní osvětlení XPS poskytuje vynikající viditelnost osy řezu při rychlých a opakovaných řezech bez nutnosti seřízení, což zvyšuje produktivitu práce. Vysoce výkonný motor na DCS727 je napájen bateriemi FlexVolt platformy DEWALT XR, které mají výstup 54V. Krátké zastavení je ideální pro opakování řezů, integrovaná linie XPS pro přesné řezy. Je zde pilový kotouč o průměru 250 mm (10 ").
Upínací západky pro pokosový úhel a úhel sklonu, frézovaná základní deska z tlakově litého hliníku, boční rukojeť jako zvětšení opěrné plochy (odpovídá nejaktuálnějším směrnicím o strojních zařízeních), dále dvojité paralelní pojezdy (pro větší torzní tuhost). Je kompatibilní s AirLock.

Stěžejní oblasti použití:
Tento stroj je díky integrovanému krátkodobému zastavení ideální pro mnoho obecných řezacích aplikací a zejména pro opakující se řezy, je určen pro všechny profesionální živnostníky.

Technické parametry:
Napětí akumulátoru: 54V
Pilový kotouč (mm): 250 x 30
Max. kapacita příčného řezu při 90°: 305 mm
Max. kapacita příčného řezu při 45°: 215 mm
Max. hloubka řezu při 90°: 90 mm
Max. hloubka zkoseného řezu při 45°: 50 mm
Pkosová poloha vlevo: 50°
Pkosová poloha vpravo: 60°
Zkosená poloha vlevo: 49°
Zkosená poloha vpravo :49°
Počet otáček /min.: 4300
Systém XPS
Hmotnost: 17,2 kg - bez akumulátorů a nabíječky
Typ baterie: Li-Ion
Akustický výkon: 100.3 dB(A)
Akustický tlak: 111.7 dB(A)
Zastavení kotouče: za 4 sekundy

Rozsah dodávky:
-54 V XR FLEXVOLT pokosová pila
Bez akumulátoru a nabíječky!!!!!

Podmínky pro získání záruky 3 roky.

http://www.dewalt.cz/3/