Protiskluzový posuvný přípravek MICROJIG GRR-RIP BLOCK Smart

Inteligentní posuvka GRR-RIP BLOCK Smart pro stolní a pásové pily, frézovací stoly a frézky. Od značky MICROJIG. Protiskluzový gumový povrch. Zatahovací háčky. Vyrobeno ze speciálního a vysoce odolného plastu, které pohlcuje nárazy. Vyrobeno v USA.



microjig_logo

GRR-RIP BLOCK Smart je chytrá volba pro vaší bezpečnost. Už nikdy nenechte opracovávaný obrobek sklouznout. Využijte sílu úchopu jediného posuvného přípravku na trhu s technologií zasouvacích háčků Smart Hook. Díky široké protiskluzové úchopné ploše a samozatahovacím háčkům nastavuje GRR-RIP BLOCK vysokou laťku pro manipulaci s materiálem a bezpečnost ve vaší dílně.

made in usa microjig

Vlastnosti posuvky MICROJIG:

  •  Inteligentní posuvka se samozatahovacími háčky
  •  Pro stolní a pásové pily, frézovací stoly a frézky
  •  Protiskluzový gumový povrch se špunty
  •  Ze speciálního plastu - pohlcuje nárazy
  •  Velmi odolný
  •  Náhradní díly lze dokoupit
  •  Vyrobeno v USA

grip_kontrolaVhodné i pro svislý provoz

Vodítko lze po převrácení o 90 stupňů použít i při řezání dýh, přepilování na pásové pile nebo při řezání čelních rámů a jiných speciálních profilů. Ať jej překlopíte na kteroukoli stranu, chytré háčky zapadnou na své místo.

grip_90uhelÚplná kontrola nad obrobkem

Získejte naprostou kontrolu nad obrobkem bez nutnosti vystavit vaše ruce nebezpečí. Chytré háčky se uzamknou v zasunuté poloze a udrží je mimo dosah frézovacího bitu. Deflektor / konektor chrání před úlomky a třískami.

grip_antislipUchopení, které drží

Protiskluzová struktura Green GRIP poskytuje vynikající přilnavost, protože se přizpůsobuje obrysu obrobku. Prach a nečistoty zůstávají v mezerách a udržují trakci.

grip_smarthooksHáček, když potřebujete

Chytré háčky se automaticky zasunou doprostřed posuvky a poté klesnou dolů, aby uchopily zadní část obrobku. Lze je také uzamknout v zasunuté poloze, když nejsou potřeba. Jsou tam, když je potřebujete, a schované, když je nepotřebujete.