Posuvný a přítlačný přípravek MICROJIG GRR-RIPPER 3D GR-100

Nastavitelná a všestranná posuvka GRR-RIPPER 3D GR-100 pro stolní a pásové pily, frézovací stoly a frézky. Tento přípravek od značky MICROJIG je zkonstruován tak, aby vám umožnil co nejpřesnější řezy a zároveň chránil vaše ruce. Provádějte obtížné řezy s lehkostí a zabraňte zpětnému rázu jako nikdy předtím. Vyrobeno ze speciálního a vysoce odolného plastu, které pohlcuje nárazy. Vyrobeno v USA.



microjig_logo

Posuvný přípravek pro použití se stolními pilami, frézovacími stoly, pásovými pilami a truhlářskými frézkami. Tlačný blok GRR-RIPPER® 3D je zkonstruován tak, aby vám umožnil co nejpřesnější řezy a zároveň chránil vaše ruce. Žádný jiný přítlačný blok nenabízí takovou úroveň přesnosti, kontroly a bezpečnosti. Provádějte obtížné řezy s lehkostí a zabraňte zpětnému rázu jako nikdy předtím.

made in usa microjig

MAXIMÁLNÍ VŠESTRANNOST, URČENO PRO

gripper 3d g100 popisek

Stolní pily

GRR-RIPPER byl primárně zkonstruován pro stolní pilu. Funguje jako pohyblivý kryt pilového kotouče a chrání vaše ruce před pilovým kotoučem po celou dobu řezu. Přípravek umožňuje posun ve 3 směrech, díky čemuž dosáhnete čistšího a přesnějšího řezu.

Frézovací stoly

GRR-RIPPER poskytuje neuvěřitelnou kontrolu nad obrobkem na frézovacím stole. Ať už používáte vodící desku nebo frézujete volně z ruky, jeho silný úchop udrží obráběný materiál a chrání vaše ruce před rotujícím bitem.

Truhlářské frézky

Patentovaný protiskluzový materiál Green GRR-RIP poskytuje vysokou trakci, kterou potřebujete ke správnému vyrovnání a udržení materiálu na truhlářské frézce. Díky jeho silné přilnavosti můžete podávat materiál přes frézovací hlavu, aniž byste museli vyvíjet příliš velký tlak směrem dolů.

Pásové pily

Základna a tělo přípravku GRR-RIPPER udržují konstantní úhel 90 stupňů. Přípravke lze ale používat také na boku, což je ideální pro přeřezávání na pásových pilách. GRR-RIPPER klouže po desce stolu a vyvíjí rovnoměrný tlak na pilový pás, přičemž ruce jsou mimo pilový kotouč. Rovnoměrný přítlak znamená menší posun pilového kotouče, což vede k hladším řezům.

gripper 3d g100 popisek 2

Kontinuální posun

Použití dvou GRR-RIPPERů umožňuje podávat dlouhý materiál nepřetržitě bez zastavení, což prakticky eliminuje spálení a stopy po ostří způsobené nerovnoměrnou rychlostí posuvu. Obrobky vyjíždějí z pily připravené k použití bez dodatečného broušení nebo hoblování.

Eliminace zpětného rázu u stolových pil

Ke zpětnému rázu dochází, když se obrobek odchýlí od pilového plotu a je přiskřípnut mezi pilový kotouč. Zadní zuby pilového kotouče zachytí obrobek a změní jej v nebezpečný projektil. Jediným způsobem, jak zabránit zpětnému rázu, je udržet kontrolu nad obrobkem po celou dobu řezu. S tím vám pomůže GRRIPPER.

smery_posunu_gripper_v3

Tři směry posunu

Tři směry posunu zajistí stabilitu a bezpečnosti při manipulaci s obrobkem. Tlak směrem dolů stabilizuje obrobek na rovném povrchu. Přítlak směrem dovnitř proti plotu prakticky eliminuje zpětný ráz. Přítlak dopředu posouvá obrobek rovnoměrně řezem, čímž se eliminují otřepy a stopy po ostří.

Vlastnosti posuvky MICROJIG

  •  Multifunkční nastavitelná posuvka
  •  Pro stolní a pásové pily, frézovací stoly a frézky
  •  Protiskluzový gumový povrch
  •  Ze speciálního plastu - pohlcuje nárazy
  •  Velmi odolný
  •  Náhradní díly lze dokoupit
  •  Vyrobeno v USA