APR-5 - Ruční lis s ráčnou 5T

Ruční lis s ráčnou a otáčivým stolem Proma APR-5 je vysoce výkonný nástroj, který nabízí široké využití v oblasti lisování. Jeho konstrukce kombinuje robustnost a preciznost, což z něj činí ideálního pomocníka do vaší dílny. Tento ruční lis je navržen s ohledem na univerzální použití, což znamená, že se dokonale hodí pro širokou škálu pracovních aplikací, jako například nalisování a rozlisování ložisek.

Páka z pochromované oceli poskytuje odolnost vůči opotřebení a zajišťuje pevný úchop při manipulaci s nástrojem. Pracovní deska s otáčivým stolem je vybavena čtyřmi velikostmi drážek (22, 26, 40, 65), což umožňuje přesné nastavení a optimální umístění pracovního materiálu. To vše s cílem zajištění maximální efektivity práce. S kapacitou 5 tun umožňuje tento lis manipulaci s širokým spektrem dílců a materiálů. Jeho výkonnost je dostatečná pro náročné průmyslové aplikace.
 
Ruční lis s ráčnou Proma APR-5 je ideální volbou pro ty, kteří vyžadují spolehlivý a výkonný nástroj pro práci. Jeho univerzální design a robustní konstrukce z něj činí nepostradatelný doplněk každé dílny či výrobního provozu.