Vertikutátor CRAMER 48SC36 (Dodáváno bez baterie a nabíječky)

AKCE CRAMER 48V DRUHÁ BATERIE ZDARMA 

Když zakoupíte současně stroj a baterii řady 48V, obdržíte ZDARMA druhou baterii stejné nebo menší kapacity. Obě baterie lze zaregistrovat a získat 10-letou záruku pro domácí i komerční využití. Akce je časově omezená od 1.3.2024 – 31.5.2024. Více se dozvíte u svého prodejce.

Vertikutátor CRAMER 48SC36 je vysoce výkonný vertikutátor a oddělovač, který byl navržen pro malé až střední zahrady. Díky benzínovému výkonu, ale pohodlí akumulátorové technologie je akumulátor také zaměnitelný s veškerým ostatním nářadím Cramer 48V. S Cramerem lze rychle, efektivně a bezpečně provádět i ty nejnáročnější práce na zahradě. S pracovní šířkou 36 cm je stroj vybaven jak kazetou s vertikutačními noži, tak kazetou s pružnými prsty pro ošetření vašeho trávníku po celý rok. Centrální nastavení výšky umožňuje zvedání nebo spouštění pracovní hloubky jednou rukou v závislosti na podmínkách.

Trávníky mají v blízkosti základny nahromaděný mech a odumřelý plevel, který brání světlu, vodě a vzduchu dostat se ke kořenům trávy. To může vést k tomu, že trávníky budou nezdravé, ztrácejí barvu a vypadají tenčí. Odstraněním tohoto materiálu získávají kořeny cenný vzduch, vodu a živiny, které podporují hustší, zdravější a zelenější trávník. Pro intenzivní ošetření doporučujeme používat vertikutační nože na jaře a na podzim, pro běžnou údržbu je po celý rok vhodné lehčí ošetření oddělovačem. Ujistěte se, že nevertikutujete nebo neoddělujete, když jsou teploty velmi nízké nebo když je horko a sucho, protože by to mohlo poškodit trávník.

CRAMER je globálním hráčem na světovém trhu, ale mozek je ve Švédsku. Všechny výrobky CRAMER jsou navrženy a vyvinuty ve výzkumném a vývojových zařízeních ve Švédsku, USA a Číně. Díky špičkovým technologiím v kombinaci s globálním dosahem posouváme vývoj vysoce výkonných a odolných akumulátorových nástrojů a zařízení kupředu. Nabízíme revoluční výkon, inovace a inteligentní řešení k potěšení profesionálů i soukromých osob.

Díky jedinečnému 48V a 82V bateriovému systému poskytují nástroje CRAMER dostatek energie, abyste mohli vyřadit své staré benzínové zařízení. S čistým svědomím!!! Protože to není jen síla, která je nadřazená. Naše řada 48V a 82V je nákladově efektivnější, mnohem šetrnější k životnímu prostředí a nevystavuje vás toxickým výparům. Je to prostě inteligentní volba pro tvrdě pracující zahradní profesionály.

Naše 48V technologie  soupeří s tradičním benzínovým výkonem, ale má výrazně nižší provozní náklady a také větší pohodlí, takže je ideální volbou pro každého majitele domu. Kromě nákladů a výkonu nabízí řada Cramer 48V bezpečnost pro uživatele s nízkými vibracemi, nízkou hlučností a nulovými emisemi nebo škodlivými výpary pro obsluhu při sečení. Cramer baterie 48V je vyměnitelná v kterémkoli z 48V platformě, rozsahu od foukačů, nůžek na živý plot, pil, vyžíračů a dokonce i provzdušňovače trávy.

Technická specifikace:

  • Zdroj napájení:48/24V
  • Výkon: 700 Watt
  • Typ motoru: Střídavý
  • Rychlost:3900 otáček za minutu
  • Pracovní záběr: 36 cm
  • Hloubka radliček (mm): 76
  • Sloty pro baterie: 1
  • Objem koše: 45 L
  • Počet nožů: 20
  • Hloubka válce s noži: 5 (+6,-3,-6,-9,-12 mm)
  • Hloubka válce s pružinami: 5 (+6,-3,-6,-9,-12 mm)
  • Hmotnost: 11 kg
  • Doba chodu min: 18 měřeno s baterií 48V 4Ah 2ks
  • Řezná plocha m˛: 185 měřeno s baterií 48V 4Ah 2ks
  • Dodáváno bez baterie a nabíječky

ZÁRUKA CRAMER 48V

Pro domácí využití: na stroj je standardní záruka 3 roky a na baterii 2 roky.

- v případě registrace lze rozšířit záruku na 10 let pro 48V baterie pro domácí využití.

Pro komerční využití: na stroj je standardní záruka 1 rok a na baterii 1 rok.

- v případě registrace lze rozšířit záruku na 2 roky pro 48V stroj pro komerční využití.

- v případě registrace lze rozšířit záruku na 10 let pro 48V baterii pro komerční využití.

*Do 2 měsíců od zakoupení si zákazník zaregistruje výrobek nebo baterii online na www.cramertools-service.com a potvrdí tím rozšířenou záruku a získá certifikát.