Příslušenství k čističi oken Einhell Teleskopstangenset BRILLIANTO

Příslušenství k čističi oken Einhell Teleskopstangenset BRILLIANTO je originální sada teleskopických tyčí Einhell je nástavec pro bateriový čistič oken Einhell BRILLIANTO. Pomocí teleskopické tyče lze vysavač na okna používat ještě flexibilněji, například k čištění vysokých oken, výloh, skleněných stříšek, zimních zahrad nebo těžko přístupných, vysokých oken na schodišti.

Sada se skládá z utěrky z mikrovlákna a dvou teleskopických tyčí - jedné jako nástavce pro bateriový vysavač na okna a jedné tyče s nástavcem pro stírací podložku. Obě teleskopické tyče lze plynule nastavit až do výšky cca 120 cm. Nástavec pro čistič oken lze snadno připojit k přístroji zasunutím přímo do jeho bateriového držáku.

Potřebná baterie Power X-Change se pak vloží na spodní konec teleskopické tyče, čímž se optimalizuje rozložení hmotnosti. K dispozici je také vypínač pro provoz bateriového čističe oken ze spodního konce tyče.

Společně s měkkou rukojetí tak získáte maximální kontrolu nad přístrojem během práce. Díky kloubu na teleskopické tyči lze optimálně přizpůsobit úhel sklonu vysavače na okna příslušným podmínkám. Tímto způsobem leží stahovací hrana čističe oken vždy v nejlepším úhlu vůči okenní tabuli a zajišťuje maximální sací výkon a výsledky beze šmouh.