Kalové čerpadlo Einhell GC-DP 3325

Kalové čerpadlo Einhell GC-DP 3325 je navrženo pro čerpání znečištěné vody s cizími tělesy až do velikosti 25 mm. S jeho výkonem a schopností čerpat až 9 500 litrů za hodinu je toto čerpadlo výkonným nástrojem pro různé domácí a komerční aplikace.

Hlavní vlastnosti:

  • Výkon a Kapacita: Čerpadlo disponuje výkonem 330 wattů a průtokem až 9 500 litrů za hodinu, což ho činí dostatečně výkonným pro různé účely čerpání.

  • Čerpání Znečištěné Vody: Speciálně navrženo pro čerpání vody s velkým podílem cizích těles, je ideální pro čerpání špinavé vody ze sklepů, stavebních jam, zahradních jezírek, a bazénů.

  • Odolná Konstrukce: Tělo čerpadla je vyrobeno z nárazuvzdorného plastu, což zaručuje odolnost vůči tvrdým pracovním podmínkám a dlouhou životnost.

  • Kvalitní Mechanický Uzávěr: Tato vlastnost zajišťuje téměř bezúdržbový provoz a dlouhou životnost čerpadla.

  • Snadno Nastavitelný Plovákový Spínač: Umožňuje flexibilní nastavení podle potřeb, ať už pro nepřetržitý provoz nebo pro automatické zapnutí/vypnutí při určité výšce hladiny.

  • Flexibilní Připojení: Vybaveno univerzálními přípojkami pro hadice (25/32 mm), vnějším závitem G 1 (33,3 mm), a 90° konsolou, což poskytuje více možností připojení.

  • Pohodlná Mobilita: Skládací rukojeť připevněná k pouzdru čerpadla umožňuje snadný přenos a skladování.

Kalové čerpadlo Einhell GC-DP 3325 je spolehlivý a cenově dostupný nástroj, který se hodí pro různá použití v domácnosti nebo komerčních projektech. Jeho odolná konstrukce, výkonné čerpací schopnosti a flexibilní připojení ho činí ideálním řešením pro ty, kteří hledají kvalitní čerpadlo na špinavou vodu bez nutnosti investovat do drahého průmyslového zařízení. Jeho snadná mobilita a nastavitelný plovákový spínač také přidávají na pohodlí a uživatelské přívětivosti.