Multifunkční svítilna/čelovka SCANGRIP Flex Wear Kit

FLEX WEAR je malá a účinná: poskytuje světelný tok až 150 lumenů. Ten si navíc můžete nastavit podle potřeby ve dvou úrovních, v 50% a ve 100%. Vedle hlavního světla svítilna FLEX WEAR disponuje bodovým světlem se světelným tokem 100 lumenů. K přednostem této multifunkční svítilny patří i kompaktní, moderní design se zakulacenými hranami, a opravdu nízká hmotnost: pouhých 42 gramů.

Maximální využití a přizpůsobitelnost

Příslušenství v sadě umožňuje maximální využití a přizpůsobitelnost svítilny. Díky úchytu můžete svítilnu připevnit i na čepici.

Svítilnu FLEX WEAR můžete používat jako čelovku, kterou můžete navíc libovolně otáčet v 360°, abyste dosáhli toho nejvhodnějšího osvětlení. Když si svítilnu posunete z čela na stranu nad ucho, můžete využít bodové světlo pro svícení do dálky.

Svítilna FLEX WEAR má opravdu široké využití, protože si ji můžete připevnit, kam chcete a kde potřebujete: na kapsu na bundě nebo na kalhotách pomocí klipsu, na čepici díky speciálnímu úchytu, nebo ji můžete používat jako čelovku po připevnění na flexibilní čelenku. FLEX WEAR ovšem můžete použít i jako baterku, protože má bodové světlo, anebo jako osvětlovací lampu, protože má zabudovaný silný magnet.

 

Parametry: 

Hlavní světlo:

Světelný tok, max (lumen): 150

Světelný tok, min (lumen): 75

Osvětlenost, max (lux/0,5 m): 200

Osvětlenost, min (lux/0,5 m): 100

Osvětlenost, vzdálenost (m): 45

LED účinnost (lm/W): 160

CCT (kelvin): 6000

CRI: Ra > 80

Nastavení světla: 2 fáze

Úhel paprsku: 110°

 

Vedlejší světlo:

Světelný tok, max (lumen): 100

Osvětlenost, max (lux): 2200

Úhel paprsku: 15°

CRI: Ra > 70