Pracovní stonožka BORA 3x2 - zvýšená

Zvýšená pracovní stonožka BORA 3x2 je skládací přenosný pracovní stůl s nosností až 1 130 kg. Má kompaktní rozměry a velmi nízkou hmotnost, ale zároveň pružnou a odolnou ocelovou konstrukci, která vydrží drsné pracovní zacházení. Díky množství příslušenství je dostatečně univerzální a lze ji použít v interiéru i venku. Tato stonožka je o 15 cm vyšší než standartní verze.



bora_portamate_logo_description
Pracovní stonožku BORA lze využít jako náhradu za skládací pracovní stůl či pracovní a stavební kozu. Má ocelovou konstrukci, která je dostatečně flexibilní, aby absorbovala dopady těžkých předmětů a zároveň si zajistila dlouhodobou a bezproblémovou funkci. Vyberte si z několika velikostí stonožek dle potřeby. Od nejmenší verze 2x2 pro kutily až po velký profesionální skládací stůl na stavby 5x3 s maximální nosností 2 725 kg. Čím větší je pracovní stanice, tím větší váhu dokáže pojmout.

Pracovní stonožka BORA je nejflexibilnějším řešením pro vaše pracovní místo, dílnu či stavbu. Rozložíte a složíte jí během několika vteřin bez nutnosti používat jakékoliv nářadí či cokoliv montovat, takže celé vaše pracoviště bude připraveno během několika vteřin. Je dostatečně univerzální, aby se dala snadno umístit v interiéru nebo venku, a zároveň vyhovovala všem vašim potřebám.

Srovnání vlastností stonožek BORA

stonozka_bora_tabulka_srovnani_model_3x2_zvysenna_rockfast_cz

Ke stonožkám lze pořídit množství doplňků, které rozšíří jejich funkci, a díky kterým bude váš skládací pracovní stůl vždy připraven na jakýkoliv projekt.

Video o pracovní stonožce BORA

Součástí balení:

prislusenstvi_k_pracovni_stonozce_mala