Hahn & Sohn Naftová elektrocentrála HDE22RST3

Hahn & Sohn HDE22RST3 je moderní dieselový generátor, který vás zaujme svým silným výkonem, spolehlivostí a bezproblémovým provozem. Hahn & Sohn HDE22RST3 je všestranný pro staveniště, akce, v zemědělství nebo pro průmyslové využití. Generátor je vhodný i pro nouzové napájení.

MODEL BEZ ZÁSUVEK

Vysoce výkonný motor:

  • Generátor jsme vybavili motorem nejvyšší kvality. Motor může zaručit výkon působivých 21 kW. S takovou silou se na elektrocentrálu můžete spolehnout i ve velmi náročných provozech nebo jako na silný záložní zdroj.

Spolehlivý a dlouhý provoz:

  • Pokud hledáte generátor, který vám zaručí dlouhý a vytrvalý přísun elektrické energie, poté je Hahn & Sohn HDE22RST3 skvělá volba. Díky objemné nádrži na 200 l nafty může centrála fungovat až 33 hodin bez doplnění paliva.

Protihlukové a nízkovibrační oplechování:

  • Pro pohodlí i bezpečí jsme vybavili generátor kvalitním opláštěním. Díky plechovému obalu je mnohem tišší. Nízká hlučnost elektrocentrály a snížené vibrace vám značně zpříjemní její provoz. Pevný kryt navíc chrání stroj před poškozením.

Elektrický startér:

  • Pro spuštění elektrocentrály budete potřebovat pouze jedno tlačítko. Elektrický startér vám usnadní ovládání přístroje.

Praktický ovládací panel:

  • Elektrocentrála je vybavená ergonomickým ovládacím panelem. Bude vás informovat o stavu elektrocentrály a umožní vám ji snadno ovládat. Díky němu je obsluha přístroje velmi pohodlná a jednoduchá hned od prvního zapojení.

Jednofázový i třífázový provoz:

  • Elektrocentrála HDE22RST3 nabízí jednofázový i třífázový režim. Maximální výkon pro 400V je 24 kVA / 19 kW, jmenovitý výkon 22 kVA / 18 kW. Elektrocentrála je vhodná pro staveniště, průmysl nebo firmy.

Automatický regulátor napětí (AVR):

  • Díky automatického regulátoru napětí (AVR) nedochází ke kolísání napětí. Tím je zamezeno možnému poškození zapojených zařízení. Můžete tedy bezpečně připojit i citlivá zařízení nebo spotřebiče, které se obtížněji spouští.

Zásuvky:

  • Elektrocentrála HDE22RST3 standardně neobsahuje zásuvky, ale je vybavená kabely, které lze zapojit přímo do rozvodové sítě. V případě potřeby lze centrálu na míru upravit a vybrané zásuvky nainstalovat.

Olejový senzor:

  • Elektrocentrála má snímač oleje, který vám bude včas hlásit, že olej dochází a je třeba doplnit nebo vyměnit. Předejdete tak možnému poškození motoru.

Bezpečný:

  • Elektrocentrála Hahn & Sohn HDE22RST3 je profesionální a spolehlivý generátor elektrické energie, který prošel všemi potřebnými testy i certifikacemi včetně těch emisních.

Technické parametry:
Hmotnost: 740kg
Maximální výkon: 24 kVA / 19 kW
Jmenovitý výkon: 22 kVA / 18 kW
Jmenovitý proud: 32 A.
Jmenovité napětí: 230 V / 400 V
Frekvence: 50 Hz
Kapacita palivové nádrže: 70l
Pracovní doba na plnou nádrž při 100% zatížení: 33,1 h
Spotřeba paliva při 100% zatížení: 5,9 l/h
Spotřeba paliva při 75% zatížení: 4,6 l /h
Spotřeba paliva při 50% zatížení: 3 l/h
Rozměry: 1900x900x1080 mm
Hlučnost: 97 dB(A)
Typ motoru: Dieselový, Čtyřválec
Výkon motoru: 21 kW
Rychlost motoru: 1500 ot./min
Počet a uspořádání válců: 4 / v řadě
Systém napájení motoru: přímé vstřikování
Regulace napětí: elektronické - AVR
Stabilita napětí: ± 1 %
Kapacita olejové nádrže: 9l
Kapacita nádrže s chladící kapalinou: 15l