Dílenský vozík nevybavený, 7 zásuvek, centrální zamykání, deska z nerezu - ASTA

ASTA Dílenský vozík nevybavený

Moderní a praktický vozík na nářadí a servisní/dílenské vybavení. Sedm centrálně uzamykatelných zásuvek poskytuje dostatečnou úložnou kapacitu na větší i menší předměty.
Dodáváno bez výbavy: obsah si můžete poskládat zcela podle svých požadavků.

Technické Parametry:

rozměry 5 vrchních zásuvek: 700x400x60 mm
rozměry 2 spodních zásuvek: 700x400x138 mm
šířka vozíku: 995 mm
hloubka vozíku: 475 mm
výška vozíku: 985 mm
hmotnost: 75 kg

Kvalitní dílenský vozík (pojízdná skříňka) ideální pro autoservisy, dílny, průmyslové provozy a další místa, kde je třeba častěji převážet větší množství nářadí a vybavení najednou.

Je vybaven 7 šuplíky – 5 vrchních je mělčích (hloubka 60 mm, vhodné pro nářaďové moduly), 2 spodní jsou hluboké 138 mm a skvěle se hodí pro uskladnění velkých kusů vybavení (např. hydraulické pumpy a pístnice, velké stahováky apod.).

Zásuvky jsou lehce vysouvatelné na kolejnicích a vybaveny centrálním zamykáním pro zabezpečení obsahu proti krádeži. Zámek je umístěn vpředu na vrchní straně a díky tomu je perfektně dostupný. Každý ze šuplíků má bezpečnostní západky bránící náhodnému otevření (např. při převážení) – snadno se odjišťují lištou na čelní straně.

Boky vozíku jsou děrované (perforované) a umožňují zavěšení dalších věcí, které se nevešly dovnitř nebo musí být ihned po ruce.

Vrchní deska je vyrobena z nerezové oceli, na jejích krajích jsou menší plastové přihrádky vhodné na odložení drobností (např. vymontovaných šroubků a matic, malých kusů nářadí apod.). Na levé straně (při čelním pohledu) je bytelné madlo pro převážení.

Transport je na maximální možnou míru usnadněn čtveřicí optimálně velkých koleček – dvě jsou řiditelná a vybavena brzdami (aretacemi), dvě jsou na pevných osách. S vozíkem se díky tomu snadno manévruje, nehrozí však jeho nechtěné ujetí do boku a případné škody na okolí (tzv. efekt nákupního vozíku). V případě kontaktu s okolím jsou spodní hrany vybaveny plastovými nárazníky, které škody minimalizují.

Rám vozíku je ponechán v barvě nerezové oceli, šuplíky jsou lakované modrou barvou.