Plotostřih elekrický Procraft | PT600

Elektrický plotostřih Procraft PT600 jsou nejvýkonnější nůžky s dlouhou lištou 550 mm určené pro rychlé a kvalitní stříhání hustých, keřů a dalších větví na vašem pozemku.

Elektrické nůžky na živý plot Procraft PT600 jsou snadno použitelné, pohodlné díky pohodlné rukojeti, mají vysoký výkon a jsou spolehlivé. Konstantně vysoký točivý moment díky spolehlivému a účinnému motoru. Díky silnému motoru a spolehlivé převodovce je dosahováno maximálně 1700 ot./min. Čepele mají speciální zaoblený tvar a dodatečné profesionální broušení a navíc kvalitní přesné laserové ostření umožňuje rychle a snadno řezat bez blokování nebo přerušování i velmi silných větví. Rukojeť vám poskytuje bezpečný a jistý úchop a poskytuje pohodlnou práci v jakékoli poloze.

Nůžky lze ovládat ve třech polohách: boční střih, vysoký střih, nízký střih. Hmotnost elektrického plotostřihu je 2,5 kg. Při nízkém řezání nebo řezání v blízkosti země, asfaltu nebo jiného povrchu je na konci lišty umístěna plastová vložka pro ochranu nožů, která chrání před neočekávaným nárazem.

Technické parametry:
Napeti, (V): 220
Frekvence, (Hz): 50
Motor: elektrický
Příkon, (W): 750
Délka lišty, (mm): 610
Typ nože: dvojitý
Otáčky, (/min): 1800
Hmotnost, (kg): 3