Könner & Söhnen LPG/benzínová invertorová elektrocentrála KS 4100i EG

Könner & Söhnen LPG/benzínová invertorová elektrocentrála KS 4100i EG

Benzínové invertorové elektrocentrály jsou uživatelsky přívětivý a přenosný zdroj energie. Řada invertorových elektrocentrál zahrnuje modely s rozsahem výkonu od 1,8 do 8,0 kW. Dvojitá přeměna elektrické energie poskytuje čistou sinusovou vlnu a frekvenci 50 Hz, což je ideální pro spolehlivý provoz citlivé a vysoce přesné elektroniky.
Všechny modely jsou založeny na robustních motorech, které splňují všechny evropské standardy kvality včetně emisní normy EURO V. Invertorové motory K&S mají režim ECO, který umožňuje použití elektrocentrály při nízkých otáčkách, čímž se snižuje spotřeba paliva až o 50%.

ČISTÁ SINUSOVÁ VLNA

  • Vestavěná řídicí jednotka s mikroprocesorovým řízením zajišťuje, že technické procesy elektrocentrály jsou řízeny a monitorovány stabilní frekvencí 50 Hz a napětím 230 V.

ROBUSTNÍ MOTOR

  • Robustní motor od Könner & Söhnen splňuje všechny evropské normy kvality včetně nejnovějších emisních norem EURO 5. Robustní motor společnosti K&S je označen individuálním sériovým číslem, pomocí kterého lze sledovat kvalitu výroby a služeb. Výkonný alternátor s měděným vinutím a vysoce výkonný motor zaručují bezproblémový a dlouhodobý provoz. Doporučuje se pro zařízení, která jsou citlivá na kvalitu spotřeby energie (kotle, zdravotnická zařízení, audio zařízení atd.).
EKOLOGICKÝ REŽIM

  • Ergonomický ovládací panel je vybaven přepínačem režimu ECO. Tento režim snižuje spotřebu paliva až o 50% při malém zatížení díky nižším otáčkám motoru.

SNADNÉ SPUŠTĚNÍ MOTORU 3v1

  • Univerzální motorový spínač 3v1 pro nejjednodušší a nejpohodlnější spuštění elektrocentrály kombinuje funkce palivového ventilu, škrticího ventilu a elektrického startéru.

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL

  • Pohodlné uspořádání všech základních funkcí: multifunkční LED displej (napětí, frekvence, počítadlo provozních hodin), indikátory provozního stavu: ochrana proti přetížení a zkratu, ochrana proti nedostatku oleje, resetovací tlačítko pro resetování řídicího systému a obnovení napájení, připojení pro paralelní zapojení elektrocentrál, dva USB výstupy (5V/1A, 5V/2,1A), typická 12 V zásuvka do auta pro různá zařízení vozidel, gadgetů a nabíječek baterií, zásuvky 230 V a uzemňovací svorka.

ALTERNÁTOR SE 100% MĚDĚNÝM VINUTÍM

  • Elektrocentrály značky Könner & Söhnen jsou vybaveny vysoce kvalitním synchronním alternátorem se 100% měděným vinutím. Pouze měděné vinutí vydrží bez poškození to nejvyšší přetížení napětí a zaručuje tak trvalý a spolehlivý provoz elektrocentrály.

PARALELNÍ ZAPOJENÍ - KS PU1

  • Paralelní připojení zdvojnásobuje výkon. Můžete tak spárovat jednotlivé elektrocentrály a připojit k nim výkonnější zařízení. K tomu použijte paralelní spínací zařízení (KS PU1), které připojíte ke speciálnímu výstupu na elektrocentrále. Zařízení je vhodné pro všechny invertorové elektrocentrály Könner & Söhnen kromě modelů řady KS 8100 (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

POHODLNÁ PŘEPRAVA

  • Pojezdová kola usnadňují pohyb těchto modelů a umožňují širší škálu použití

Technické Parametry:

Hmotnost: 40 kg
Napětí: 230
Max. výkon кW: 4.0*
Max. výkon/jmenovitý výkon kW (230V): 3.6*
Frekvence, Hz: 50
Proud, А (max): 17.4
Zásuvky: 2x16A
Startování: Manual/electro
Velikost nádrže l: 12,5
LED display: Voltage, frequency, working hours
Hlučnost dB(A) - dle zatížení: 70/95
Výstup 12V: -
USB-Výstupy: 5V/1A, 5V/2.1A
Model motoru: KS 240i
Objem motoru cm3: 223
Typ motoru: LPG/gasoline jednoválcový mot, čtyřtaktní, vzduchem chlazený
Výkon motoru KS: 7.5
Generator parallel socket: +
Faktor síly, cos φ: 1
Lithium battery, Ah: 1.6
Rozměry (D*Š*V), mm: 685x420x430
Váha Netto: 38
Váha Brutto kg: 44
Ochrana: IP23M
EAN code: 4260405364718