Könner & Söhnen LPG/benzínová elektrocentrála KS 7000E G

LPG/benzínové elektrocentrály řady DUAL FUEL od Könner & Söhnen jsou v současné době mezi zákazníky nejoblíbenější díky své účinnosti a šetrnosti k životnímu prostředí. Elektrocentrála může pracovat jak na benzín, tak na zkapalněný plyn (propan-butan).

Provoz elektrocentrály na plyn zvyšuje životnost motoru. Součástí dodávky jsou všechna nezbytná připojení lahví: elektrocentrála je vybavena hadicí na zkapalněný plyn a dvěma redukčními ventily; stačí připojit elektrocentrálu k válci. Elektrocentrálu nelze připojit k plynovému potrubí. V případě potřeby lze modely na LPG/benzín snadno přepnout do benzínového režimu. Výkonný jednoválcový vzduchem chlazený čtyřtaktní motor K&S zajišťuje stabilní a spolehlivý provoz elektrocentrály.

BALENÍ OBSAHUJE VŠE, CO POTŘEBUJETE K POHONU NA LPG:

  • 1. Vestavěný reduktor, který zajišťuje přívod plynu během provozu motoru, zabraňuje úniku plynu a ukončí přívod plynu, když je elektrocentrála vypnutá.
  • 2. Hadice o délce 1,5 m pro připojení plynové láhve poskytuje pohodlné připojení.
  • 3. Hadice je vybavena dalším redukčním ventilem, který je namontován k válci, aby se zvýšila spolehlivost plynového potrubí. Poskytuje snížení tlaku a vylučuje možnost přetížení plynové přípojky. Stačí připojit elektrocentrálu k válci a nastartovat motor.

MOTOR ŠETRNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ:

  • Vysoce výkonné motory K&S splňují nejnovější emisní normy EURO V. Každý motor má své vlastní sériové číslo, které nám umožňuje kontrolovat kvalitu výroby a služeb. Použití plynu jako paliva zajišťuje nižší emise škodlivých výfukových látek do atmosféry.

EKONOMICKÁ VOLBA:

  • Použitím kapalného plynu jako paliva se výrazně sníží náklady na pohon elektrocentrály a rozdíl v nákladech mezi benzínovou a hybridní elektrocentrálou řady DUAL FUEL od K&S se rychle vyplácí.

VŠESTRANNÉ POUŽITÍ:

  • Elektrocentrálu můžete použít jak s přenosnou plynovou nádobou, tak se stacionárním zásobníkem (plynová nádrž). Připojení musí provést certifikovaný odborník. Tlak v napájecím systému nesmí překročit 16 barů.

JEDNODUCHÝ STARTOVACÍ SYSTÉM:

  • Systém snadného startování umožňuje rychlé nastartování motoru a to bez velké námahy. Výkonnější modely jsou navíc vybaveny elektrickým startovacím systémem.

ALTERNÁTOR SE 100% MĚDĚNÝM VINUTÍM:

  • Elektrocentrály Könner & Söhnen jsou vybaveny špičkovým synchronním alternátorem se 100% měděným vinutím. Jedná se o pouze měděné vinutí, které vydrží maximální zatížení bez poškození, aby byl zajištěn dlouhodobý spolehlivý provoz elektrocentrály.

POHODLNÝ ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL S ELEKTRICKÝM STARTEM:

  • Pohodlný a ergonomický panel umožňuje snadné ovládání celé jednotky a nevyžaduje další dovednosti. Moderní inteligentní LED displej zobrazuje vždy počet odpracovaných hodin, frekvenci a výstupní napětí. Informace na displeji pomáhají kontrolovat zatížení zařízení a zajistit včasnou údržbu elektrocentrály, což prodlužuje životnost provozu.

OCELOVÁ NÁDRŽ:

  • Elektrocentrály Könner & Söhnen jsou vybaveny zvětšenou ocelovou palivovou nádrží, která prodlužuje provozní dobu elektrocentrály bez doplňování paliva. Ukazatel hladiny paliva je pro snadnou obsluhu umístěn na nádrži.

TLUMIČE PRO SNÍŽENÍ VIBRACÍ:

  • Všechny modely elektrocentrál Könner & Söhnen jsou vybaveny gumovými nožičkami pro snížení vibrací. Díky gumovému tlumiči pracující elektrocentrála nepoškodí podlahovou krytinu a nepoškrábe se ani povrchová úprava rámu.

Technické parametry:
Hmotnost: 80 kg
Napětí, V: 230 V
Max. výkon, kW: 5.5
Jmenovitý výkon, kW: 5.0
Frekvence, Hz: 50
Proud, А (max): 23.91
Zásuvky: 1x16A, 1x32A
Objem palivové nádrže, l: 25
Průměrná pracovní doba (výkon 50%), h: 17
LED displej: napětí, frekvence, pracovní doba
Úroveň hluku Lpa (7m)/Lwa, dB: 70/95
Zásuvka 12V, A: 12/8.3
Model motoru: KS 390
Typ motoru: LPG/benzín, jednoválcový, čtyřtaktní, vzduchem chlazený
Výkon motoru, HP/kW: 13.0/9.56
Objem olejové jímky, l: 1.1
Objem válce motoru, cm3: 389
Regulátor výstupního výkonu: AVR
Start motoru: ruční/elektrický
Čisté rozměry (D*Š*V), mm: 680x545x550
Hrubé rozměry (D*Š*V), mm: 700*545*590
Čistá hmotnost, kg: 77.2
Hrubá hmotnost, kg: 79.6
Ochranná třída: IP23M