Scheppach DP 4500 pásový přepravník 400 kg s mechanickým sklápěním korby

Pásový přepravník Scheppach DP 4500 je vybaven mechanickým sklápěním korby a je schopen přepravovat až 400 kg sypkých i pevných materiálů. Minidumper je ideální pro použití na špatně přístupných místech a v kluzkém nebo blátivém terénu. Je vhodný pro přepravu různých materiálů, včetně zeminy, písku, štěrku, kamenů, dlažby, cihel, dřeva nebo trávy. Minidumper DP 4500 je často využíván na staveništích, při demolicích a rekonstrukcích objektů, v zemědělství, zahradnictví, lesnictví a dalších oblastech.

Pásový pohon zajistí skvělou průchodnost a schopnost překonávat svahy, přičemž šířka pásů chrání podklad. Ovládání minidumperu je velmi jednoduché, přičemž páčky na rukojeti umožňují snadné ovládání otáčení. Brzda se automaticky aktivuje při uvolnění páky spojky a přepínání rychlostí pomocí páky je také snadno dosažitelné. Pohon minidumperu zajišťuje populární motor Loncin s výkonem 5,6 HP, který je známý svou spolehlivostí a vysokým výkonem.

Minidumper Scheppach DP 4500 je spolehlivým nástrojem pro efektivní a snadnou přepravu různých materiálů ve všech možných prostředích.

Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Technické parametry:
Typ motoru : Loncin. 4-taktní. OHV
Objem motoru : 196 ccm
Výkon motoru - maximální : 4.1 / 5.6 kW/HP
Typ převodovky : mechanická
Počet rychlostí : 3 vpřed / 1 vzad
Rychlost vpřed : max. 1.57 / 2.93 / 3.66 km/h
Rychlost vzad : 1.14 km/h
Rozměr korby : 84x62.5x29 cm
Sklápění korby : mechanické
Max. nosnost : 400 kg
Rám : ocelový