Drážkovací fréza do zdiva Procraft | PM2500

Elektrická drážkovačka na stěnu PM2500-230, Procraft.

Během výstavby je velmi důležité věnovat pozornost takovému aspektu práce, jako je pokládka vodovodních a napájecích systémů. Správně položené rozvody nebo potrubí totiž pomohou zjednodušit další instalaci dalších zařízení, jako je osvětlení, napájení a vodovod. Aby bylo celé pokládání drátů a trubek co nejpohodlnější pro další práci, je prostě nutné vytvořit speciální žlaby, stroboskopy a drážky.

Abychom se vyrovnali s vytvořením těchto zařízení, nazývá se speciální nástroj - nástěnný honič. Je to díky němu, že v nich snadno vytvoříte drážky, drážky a stroboskopy pro další umístění vodovodních a napájecích systémů. Profesionálním řešením společnosti Procraft v této kategorii je nástěnná drážka Procraft PM2500-230. Je vybavena řezným kotoučem 150 mm s kapacitou řezu (hloubka řezu) od 9 do 40 mm. Maximální rychlosti otáčení disku 4500 ot./min je dosaženo díky vysoce výkonnému motoru 2500 W. Může se pochlubit vysoce kvalitní základnou prvků a také dodatečnou ochranou vinutí kotvy před různým prachem a drobnými nečistotami. Mezi další funkce stojí za zmínku přítomnost systému ochrany proti přetížení nástroje. Pokud je pracovní hlava zaseknutá nebo je zatížení příliš vysoké,

Pokud jde o pouzdro, stojí za zmínku přítomnost přídavné rukojeti pro jistější uchopení dvěma rukama, stejně jako pogumované vložky na hlavní rukojeti, které tlumí vibrace a vytvářejí pohodlnější úchop. Odolné kovové pouzdro z hořčíkové slitiny je navíc navrženo tak, aby chránilo PM2500-230 před různými druhy mechanického poškození. Kromě ochranných funkcí funguje také jako zábrana pro kusy betonu a jiných materiálů vylétávajících při zpracování. Aby bylo pracoviště čistší, je na ochranném krytu zařízení speciální vývod prachu. Je možné k němu připojit vysavač, který prach a částečky odpadního materiálu ihned po jejich vzniku odsaje.

Procraft PM2500-230 je spolehlivý, vysoce kvalitní nástroj, který je ideální pro vaše hlavní úkoly. Je středně jednoduchý, což vám umožní jeho použití i bez zdlouhavé přípravy. S takovým nástrojem je velmi jednoduché a snadné promyslet a implementovat nejrozmanitější systém vodních a elektrických komunikací.

Technické parametry:

Napeti (V): 230
Frekvence (Hz): 50
Příkon (W): 2500
Otáčky (min): 6600
Průměr kotouče (mm): 150
Počet kotoučů: 2
Průměr montážního otvoru: 22,2mm
Hloubka řezu: 45mm
Šířka drážky: 9-40mm