WOLFCRAFT - sada vrtacích věnců pro zdivo

WOLFCRAFT - sada vrtacích věnců pro zdivo

Do zdí a kamene, O 33–83 mm, hloubka řezu 55 mm
- 5 nástavců vrtací korunky sypané tvrdokovem, O 33, 53, 68, 73 a 83 mm, hloubka řezu 55 mm k vrtání přesných otvorů u sanitární a elektrické instalace do zdí a kamene - vč. centrovacího vrtáku (O 8 mm) s šestihrannou stopkou a upínacím talířem k okamžitému použití v kvalitním 2-složkovém plastovém kufříku
- Bezpečnost certifikována TÜV

Popis výrobku
Tato 7-dílná sada je ideální, pokud připravujete sanitární nebo elektrické instalace a chcete vrtat do zdí a kamene. Obsahuje 5 nástavců vrtací korunky sypané tvrdokovem o průměrech 33, 53, 68, 73 a 83 mm, centrovací vrták (O 8 mm) a také upínací talíř. S touto sadou dokážete vrtat přesné otvory s hloubkou řezu 55 mm (např. do pemzy, porobetonu nebo podobných měkkých a středně tvrdých druhů kamene). Prostřednictvím šestihranné stopky je možné nástavec vrtací korunky rychle zaaretovat do sklíčidla. Kvalitní 2-komponentní plastový kufřík je ideální pro bezpečnou přepravu a uspořádané skladování.

Nástavce pro vrtací korunku jsou certifikovány sdružením TÜV – můžete se proto spolehnout na bezpečné, kvalitní výrobky. Plně vhodný zdi, cihla, lehká cihla, duté tvárnice, pemza, porobeton, slínky, omítka. Omezeně vhodný dlažební kamen, vápenopískové cihly, tvárnice, potěr.

Technické údaje
Pracovní průměr O 33 mm 53 mm 68 mm 73 mm 83 mm
Provedení břitu HM – sypaný
Hloubka řezu 55 mm
Průměr vrtáku 8 mm
Délka vrtáku 140 mm
Provedení stopky Šestihranná stopka
Směr otáčení Pravý chod

Další specifikace výrobku
kompletní s upínacím talířem a centrovacím vrtákem