Montážní lampa 40 LED SMD, skládací, nabíjecí, s háčky - QUATROS QS16136

Montážní dílenská lampa LED SMD, skládací, s maximální šířkou 168 cm a háčky na zavěšení pod kapotu nebo střechu auta – QUATROS QS16136.

  • Praktické a výkonné osvětlení pro autoservis, dílnu, průmysl a další místa. Díky středovému pantu a možnosti složení lze zmenšit její velikost i pro práci ve stísněnějších prostorách. 
  • Akumulátorové napájení umožňuje její využití i v místech mimo dosah elektrické sítě.
  • Dílenská montážní lampa, ideálně vhodná do autoservisu. Díky hákům s volitelným rozpětím je možné její uchycení pod kapotu nebo střechu auta. Háky jsou vybavené silnými pružinami a polstrováním, takže svítilna na autě pevně drží, zároveň ale nepoškrábe lak či vůz jinak neponičí. Kloub umožňuje lampu v polovině složit.
  • V sadě je dodáván také nabíjecí adaptér a adaptér pro zapojení do zásuvky / zapalovače v autě. Svítilna je díky tomu využitelná i pro nouzové opravy přímo na cestě nebo kempování.
  • 40 LED SMD diod (tzv. technologie Surface Mounted Device) zajišťuje optimální osvětlení pracovního prostoru (jas 1400 lumenů), lampu lze navíc zapnout na plný i poloviční výkon podle aktuální potřeby.

Technické parametry:

typ diod: 40x LED SMD
svítivost: 1400 lm
typ baterie: 7.4V 2.2Ah Li-ion
doba svícení: 1,5 hod. (výkon 100 %); 3 hod. (výkon 50 %)
doba nabíjení: 6 hod.
minimální šířka: 1230 mm
maximální šířka: 1680 mm
hmotnost: 2,2 kg