Řezačka na obklady, ložisková, 1000mm

Řezačka na obklady s délkou řezu 1000 mm je vybavena ložisky, která umožňují přesné a plynulé řezání. Úhlové pravítko s aretací poskytuje možnost nastavení řezání pod různými úhly od 0° do 45°, což umožňuje flexibilitu při práci s různými typy obkladů.

Vodící lišta ve tvaru X spolu se šesti zapouzdřenými kvalitními ložisky zajišťuje pevné a přesné vedení řezu, čímž minimalizuje riziko chyb a nesprávných řezů. Řezací kolečko vyrobené ze slinutého karbidu s ložiskem (průměr 22x6x6 mm) zaručuje přesnost při řezání a dlouhou životnost, čímž poskytuje spolehlivost při dlouhodobém používání.

Maximální tloušťka řezaného materiálu dosahuje hodnoty 16 mm, což znamená, že tato řezačka je vhodná pro různé typy obkladů s různou tloušťkou. S rozměry základny 1210x200x25 mm poskytuje stabilní a pevnou podporu při práci, což přispívá k přesnému a hladkému řezání.

S hmotností 11 kg je tato řezačka robustní a odolná, zároveň však dostatečně přenosná pro snadnou manipulaci. Celkově je řezačka na obklady ideálním nástrojem pro profesionální použití, který kombinuje přesnost, životnost a spolehlivost, čímž usnadňuje práci s obklady a zvyšuje efektivitu.

 

Technické parametry:

  • Rozměr základny: 1210x200x25mm
  • Max. délka řezu: 1000mm
  • Hmotnost: 11kg