Řezačka na obklady ložisková, 600mm

Řezačka na obklady FORTUM je vysoce kvalitní ložiskovou řezačkou, která vám umožní přesné a plynulé řezání keramických obkladů. S délkou řezu 600 mm je ideální pro různé projekty a pracovní prostředí. 

Jedním z významných prvků této řezačky je úhlové pravítko s aretací, které umožňuje řezání pod různými úhly od 0° do 45°. Vodící lišta ve tvaru X spolu se šesti zapouzdřenými ložisky zajišťuje precizní vedení řezu a stabilní manipulaci.

Řezací kolečko vyrobené ze slinutého karbidu s ložiskem (pr. 22x6x6 mm) je navrženo pro dosažení vysoké přesnosti řezání a dlouhé životnosti. S maximální tloušťkou řezaného materiálu 16 mm se tato řezačka dokáže vypořádat s různými typy obkladů.

Rozměr základny 810x200x25 mm poskytuje pevnou a stabilní podporu pro přesný a bezpečný řez. S hmotností pouze 6,8 kg je tato řezačka lehká a snadno přenosná. Patří do řady produktů FORTUM, která je známá svou kvalitou a spolehlivostí.

Celkově lze říci, že řezačka na obklady FORTUM je vynikajícím nástrojem pro každého, kdo hledá profesionální řezačku s vynikající přesností, životností a vedením řezu.

Technické parametry:

  • Délka řezu: 600 mm
  • Hmotnost: 6,8 kg
  • Hloubka řezu: 16 mm
  • Řada produktu: FORTUM