Infračervený reflektor Procarosa PROFI-1

Hlavní výhody:

  • kompaktní rozměry
  • integrovaný mechanický časovač (možnost nastavení 0-60 minut)
  • vysoce kvalitní osazení zářiče technologií VPOWER s křemíkovou, krátkovlnnou, infračervenou zářivkou
  • uchycení reflektoru s možností pohybu až o 360°

 

Vlastnosti reflektoru pro sušení laků Procarosa PROFI-1:

Doplňkové (přídavné) světlo Procarosa PROFI-1 patří mezi nejlepší malé vysoušeče pro běžná sušení. Jeho konstrukci je možné používat jako jednotlivý přenosný zářič nebo jej můžete použít na rozšíření dalších stojanových vysoušečů – například modelu Procarosa PROFI-1A a PROFI-2A. Díky přívětivým rozměrům se dostane i do míst, kam by velké zářiče nebylo možné zaměřit.

 

Použití infrazářiče pro sušení laků Procarosa PROFI-1:

Infračervené vysoušeče laků jsou moderní a velice oblíbenou formou sušení barev, laků, tmelů a podobného. Princip vysoušení infračerveným zářením je takový, že teplo proniká přímo do materiálu a vysouší materiál zevnitř směrem ven. To znamená, že dojde k vysušení již od spodních vrstev laku a pomáhá tak omezovat tvorbu bublin nebo jiných kazů na povrchu. Zásadně urychluje schnutí a stabilizuje jeho průběh. Výsledkem je pak brilantní povrch a výrazné urychlení a usnadnění prací. Zářič je také téměř nepostradatelný pomocník v hůře vytápěných prostorech.   


Přestože jsou infrazářiče určeny především do autolakoven, jsou dnes dokonalou odpovědí na pořekadlo většiny zákazníků, že čas jsou peníze. Tyto vysoušeče se v poslední době začaly hojně využívat napříč celým zákaznickým spektrem, ať už k hobby použití nebo v průmyslu. Například novou vlnou zákazníků jsou salony a dílny na detailing vozů.

Technické parametry:
Napětí [V]: 230, Kapacita vytápění [W]: 1 x 1000, Plocha sušení [mm]: 800 x 500, Časovač [min]: 0 - 60 (nastavitelné), Teplota sušení [°C]: 40 - 100, Délka kabelu [m]: 5, Rozměry [mm]: 565 x 210 x 105, Hmotnost [kg]: 4,5