Mobilní pískovačka Procarosa PROFI20-II



Mobilní pískovačka Procarosa PROFI20-II, zajišťuje kvalitní pískování, a to například před svařováním nebo lakováním - slouží k připravení perfektního povrchu před dalším postupem. Tato mobilní pískovačka má velkou kapacitu zásobníku na abrazivo, to značně usnadní práci a ušetří čas.

Mezi hlavní výhody patří to, že obsahuje pískovací pistoli, která je jednoduchá na ovládání, dále potom čtyři trysky, které jsou součástí mobilní pískovačky.

Mobilní pískovačka Procarosa PROFI20-II, slouží k čištění povrchů, renovaci kovových povrchů, odstraňování méně odolných barev a k matování skla.

Další výhody:

  • velký zásobník na abrazivo (76 litrů)
  • pískovací hadice o délce 2,3 metrů
  • kola usnadňují manipulaci
  • díky natlakování celého zásobníku lze dosáhnout účinnějšího pískování

 

Balení obsahuje: tryskací pistoli, tryskací hadici, jednoduchou ochrannou kuklu, 4 ks keramických trysek, plastovou násypku pro dosypání abraziva.

Technické parametry: Objem [l]: 75, Pracovní tlak [bar]: 4 - 8, Spotřeba vzduchu [l/min]: 250-750, Maximální velikost zrna [mm]: 0,5, Délka hadice [m]: 2,3, Průměr pracovní trysky [mm]: 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, Objem plnící tlak. nádoby pro abrazivo [l]: 63, Rozměry [mm]: 380 x 925 x 780, Hmotnost [kg] 23