Řezačka na obklady ložisková, 600mm

Řezačka na obklady značky EXTOL PREMIUM je spolehlivým nástrojem pro přesné řezání obkladů. Díky ložiskovému uložení poskytuje stabilitu a přesnost při každém řezu. Je vybavena robustní základnou o rozměru 810x200x25mm, která zajišťuje pevné a bezpečné umístění materiálu. S maximální délkou řezu 600mm se můžete snadno vypořádat s obklady různých velikostí. Navíc, s hmotností pouze 6,1kg je řezačka lehká a snadno přenosná.

Řezačka na obklady EXTOL PREMIUM je vysoce kvalitní nástroj, který vám umožní přesně řezat a upravovat obklady dle vašich potřeb. S jejím ložiskovým uložením a pevnou základnou získáte optimální stabilitu a kontrolu při řezání. Díky maximální délce řezu 600mm můžete pracovat s různě velkými obklady. Řezačka je také snadno přenosná díky své nízké hmotnosti 6,1kg, což z ní činí ideálního společníka pro vaše obkladačské projekty.

Pro profesionální výsledky a přesnost řezu při práci s obklady nezapomeňte na řezačku na obklady LOŽISKOVÁ značky EXTOL PREMIUM. S jejím ložiskovým uložením získáte precizní řezy a dokonalé obklady. Základna o rozměru 810x200x25mm zajistí pevné držení materiálu a snadné ovládání. S maximální délkou řezu 600mm se můžete pustit do jakéhokoli projektu. S hmotností pouhých 6,1kg je tato řezačka snadno přenosná a umožní vám přesné řezy obkladů kdekoli potřebujete.

Technické údaje:

  • Značka: EXTOL PREMIUM
  • Doplňující parametr: rozměr základny 810x200x25mm, max. délka řezu 600mm, hmotnost 6,1kg
  • Technické parametry : 600mm