D 1000 odvlhčovač Amcor

Odvlhčovač Amcor D 1000 je moderní zařízení, jehož střízlivý vzhled rozhodně nenaruší ráz žádného interiéru. Vyniká velmi výkonnou odvlhčovací jednotkou; prachovými filtry je vybaven jak na sání, tak na výtlaku vzduchu. Odvlhčovač není vybaven sběr-nou nádobou a jeho činnost je řízena externím regulátorem vlhkosti. Regulátor vlhkosti (malá krabička) se instaluje na zeď na vytipovaném místě. 

Odvlhčovače Amcor jsou vyrobeny z kvalitního ne-korodujícího materiálu. Jsou konstruovány tak, že vzdušnou vlhkost odstraňují na principu tepelného čerpadla. Vlhkost vzduchu dokáží podle potřeby udr¬žet v rozmezí 20-80 %. Součástí výbavy odvlhčova-čů Amcor je automatické odmrazování. Díky jednoduché instalaci a snadné údržbě lze odvlhčovače Amcor použít jak ve starších, tak v nově budovaných prostorách.   

Odvlhčovače bazénů D1000 Amcor (odvlhčovače vzduchu v hale bazénu) jsou nezbytné pro vnitřní bazény, u kterých není zřízena vzduchotechnika. Odstraňují ze vzduchu vlhkost, zamezují kondenzaci páry na oknech a stěnách, a odstraňují tak zásadní příčinu vzniku plísní. Odvlhčovače Amcor lze využít všude tam, kde vznikají problémy se zvýšenou vlhkostí vzduchu - tedy nejen v bazénech, ale i v rehabilitačních či telekomunikačních centrech, restauracích, kadeřnických salonech, prádelnách, výrobnách těs-tovin, kuchyních apod. 
Odvlhčovače Amcor jsou vybaveny prachovými filtry a zároveň s odvlhčením zlepšují čistotu vzduchu. 

Technické parametry 
Odvlhčení při 30 °C, RH = 70 % (l/den) 84 
Přefiltrovaný obj. vzduchu (mVhod) 1000 
Nasávání vzduchu spodem 
Výtlak vzduchu nahoru 
Objem zásobníku kondenz. vody (1) není 
Napojení hadice kondenz. vody (mm) 16 
Tepelný výkon (W) 3200 
Plocha filtru vzduchu (cm2) 1716 
Elektrické napájení 230 V/ 50 Hz 
Elektrický příkon (W) 1260 
Regulátor vlhkosti externí 
Elektrické krytí IP 43 
Napájecí napětí regulace vlhkosti 12 V 
Chladivo R 22 / 850 g 
Provozní teplota vzduchu (°C) 10-35 
Rozměr š/v/h (mm) 1140/680/280 
Hmotnost (kg) 58