Aku horní frézka Einhell TP-RO 18 Li BL - Solo

Aku horní frézka Einhell TP-RO 18 Li BL - Solo nabízí svobodu bez kabelů pro práci v domácnosti, dílně i garáži. Jako člen oblíbené rodiny Power X-Change jsou všechny akumulátory této systémové řady vyměnitelné. Nářadí je poháněno bezuhlíkovým motorem Einhell PurePOWER. Tento bezuhlíkový motor nabízí vyšší výkon a delší dobu chodu než běžné uhlíkové motory. Na motor je po registraci online poskytována 10letá záruka.

Plynulou regulaci otáček elektroniky s výkonným motorem lze individuálně přizpůsobit příslušným požadavkům a materiálům. Fréza je ideálně vybavena pro přesnou práci: Nabízí plynule nastavitelnou hloubku frézování s dodatečným jemným nastavením. Vysoce kvalitní hliníková konstrukce umožňuje přesné frézování a díky obouručnímu úchopu lze přístroj zároveň pohodlně a přesně ovládat. Nastavení hloubky se provádí pomocí vícestupňového dorazu.

Systém vodících lišt umožňuje rozměrově přesné frézování. Je vybavena dvěma kleštinami (6 a 8 mm) pro různé frézy a díky aretaci vřetena umožňuje snadnou výměnu nástrojů. Pracovní plocha je optimálně osvětlena LED diodou, zatímco plastová vložka chrání povrch obrobku před poškrábáním i při nepříznivých a náročných aplikacích. Ergonomická rukojeť se softgripem zajišťuje pohodlnou práci, zatímco kryt chrání před třískami v zorném poli.

Součástí dodávky je paralelní doraz, kompasový hrot a nářadí, jakož i sací adaptér, vhodný pro mokrosuché vysavače Einhell. Baterie a nabíječka nejsou součástí dodávky. Ty jsou k dispozici samostatně, například jako praktický Starter-Kit.