Aku horní / ohraňovací frézka Einhell TP-RO 18 Set Li BL - Solo

Aku horní / ohraňovací frézka Einhell TP-RO 18 Set Li BL - Solo je členem rodiny Power X-Change a nabízí svobodu bez kabelů. Zařízení je poháněno bezuhlíkovým motorem Einhell PurePOWER. Tento bezuhlíkový motor nabízí vyšší výkon a delší dobu chodu než běžné uhlíkové motory. Na bezuhlíkový motor je po online registraci poskytována 10letá záruka.

Elektronika pro regulaci otáček v kombinaci s výkonným motorem se optimálně přizpůsobí každému úkolu v měkkém i tvrdém dřevě. Hloubka frézování je plynule nastavitelná s dodatečným jemným nastavením. Nastavení hloubky se provádí pomocí vícestupňového dorazu.

Frézka je vybavena systém vodících lišt, kleštinovým sklíčidlem (6 a 8 mm) a aretací vřetena pro snadnou výměnu nástrojů. LED osvětlení zajišťuje optimální osvětlení pracovního prostoru. Plastová vložka chrání povrch obrobku. Rukojeť se softgripem, kryt, který chrání před třískami v zorném poli, a obouruční úchop pro přesné a bezpečné ovládání nástroje.

Nástavec pro frézování hran umožňuje také zkosení hran. Součástí dodávky je paralelní doraz, kompasový hrot a nářadí, jakož i sací adaptér, vhodný pro mokrosuché vysavače Einhell. Baterie a nabíječka nejsou součástí dodávky. Ty jsou k dispozici samostatně, například jako praktický Starter-Kit.