MTD 1033 AVS

Křovinořez s benzínovým motorem 1033 AVS vám pomůže všude tam, kam se nedostanete s běžnou sekačkou. Je také ideální pro dočišťování trávníků kolem budov, záhonků, plotů, chodníků nebo plotů. Křovinořezy jsou pak vhodné i pro prosvětlování křovin, vysekávání lesních kultur či redukci počtu kmenů u mladých porostů. Tento křovinořez má nízkou hmotnost a snadné a spolehlivé startování pro konfortnější práci se strojem.

Dvoutaktní křovinořezy používají pro přenos síly pevnou hřídel a také motor s profesionální konstrukcí “Full-crank“, kdy je kliková hřídel uložena na dvou ložiskách. Takové řešení vykazuje až 2x delší životnost oproti obvyklému řešení používaném u strojů hobby kategorie. Tento křovinořez má intuitivní a funkční technologii poloautomatické hlavy a dvoustrunový systém.

Strunová hlava Tip-Automatik sama nastaví strunu na správnou délku pouze lehkým úhozem o zem, membránový karburátor u dvoutaktních strojů Vám dovolí pracovat v jakékoliv poloze a úhlu a díky systému AST vždy nastartujete svůj stroj s minimální námahou.

Technické parametry:

Objem motoru (ccm): 33
Typ motoru: 2-takt MTD
Výkon motoru - maximální (kW/HP): 1,05 / 1,4
Otáčky (ot/min): 8000
Záběr struny (cm): 42
Struna (mm): 2x3
Typ strunové hlavy: Tip-Automatik
Záběr nože (cm): 25.5
Vrtání nože (mm): 25.4
Objem palivové nádrže (l): 0.9
Typ rukojeti: bike, antivibr.
Hmotnost (Kg): 9.82
Rozměry (cm): 28.5 x 27 x 183