Stříkací pistole BETA 1952

Stříkací pistole Beta 1952 je vysoce kvalitní nástroj pro lakování a natírání. Tělo pistole je vyrobeno z litého hliníku a je potaženo černým chemickým niklem, což zajišťuje odolnost a dlouhou životnost.

Pistole je vybavena nylonovým kelímkem s zařízením na zachytávání kapek, které minimalizuje zbytečnou ztrátu barvy a znečištění pracovního prostoru. Kelímek má závit 3/8M BSP, zatímco závit pistole je 1/4" BSP GAS, což zajišťuje snadné připojení k potřebným hadicím a příslušenství.

Regulátor tlaku a proudění vzduchu umožňuje přesné nastavení pracovního tlaku dle potřeby, což je klíčové pro optimální výkon pistole. Regulátor trysek umožňuje výměnu trysek s různými průměry (1,2 mm, 1,5 mm, 1,8 mm a 2 mm) podle preferované velikosti proudu barvy.

Pistole je také vybavena regulátorem množství barvy, který umožňuje přesné nastavení množství aplikované barvy, což je důležité pro dosažení požadovaného výsledku.

K pistoli je dodáván také klíč pro údržbu, který usnadňuje čištění a údržbu pistole pro optimální výkon a dlouhou životnost.

Objem nádobky pistole je 500 ml, což umožňuje pracovat s dostatečným množstvím barvy bez častého doplňování.

Stříkací pistole Beta 1952 je vysoce profesionálním nástrojem s vynikajícími regulacemi a funkcemi, které umožňují precizní a kvalitní lakování a natírání. Je vhodná pro širokou škálu aplikací a je oblíbená mezi profesionálními lakovníky.