Stříkací pistole SATRA HVLP, tryska 1.4 mm, objem 600 ml, 3 bar

Stříkací pistole HVLP od značky SATRA je vybavena nádobkou o objemu 600 ml a tryskou o průměru 1.4 mm. K pistoli je součástí sada základního příslušenství ASTA W98G, která obsahuje filtr, čisticí kartáček a 2 klíče pro nastavení a výměnu trysky.

Tato lakýrnická stříkací pistole je navržena pro použití v autolakovnách a využívá moderní technologii HVLP (High Volume Low Pressure), což znamená velký objem vzduchu při nízkém tlaku. Tato technologie výrazně snižuje spotřebu barvy, protože velké množství barvy je vydáváno při nízkém tlaku vzduchu. To znamená, že barva se nezbytečně rozstřikuje do okolí, ale míří přímo na lakovaný povrch.

Pistole umožňuje regulaci toku a množství barvy, což vám dává kontrolu nad procesem stříkání a umožňuje vám dosáhnout požadovaného výsledku.

Díky sadě základního příslušenství ASTA W98G, která je součástí pistole, budete mít vše potřebné pro používání a údržbu pistole. Filtr pomáhá zachytit nečistoty ve vzduchu a chrání před jejich vstupem do pistole. Čisticí kartáček vám pomůže udržet pistoli čistou a v optimálním stavu. Klíče pro nastavení a výměnu trysky vám umožní provádět potřebné úpravy a údržbu pistole.

Stříkací pistole HVLP od značky SATRA je vhodná pro profesionální použití v autolakovnách a nabízí vám výhody moderní technologie HVLP, která umožňuje efektivní a precizní nanášení barvy s nižší spotřebou.

V sadě je dodáváno: filtr, čisticí kartáček, 2 klíče pro nastavení a výměnu trysky

Technická data:

  • Průměr trysky: 1.4 mm
  • Objem nádobky na barvu: 0.6 litru
  • Spotřeba vzduchu: 300 l/min
  • Pracovní tlak: 3 bar
  • Průměr přívodní hadice: 10 mm (3/8“)