Kompletní svářecí SET MIG 200 MMA IGBT WASP 200A/230V s vozíkem a příslušenstvím SET 6

Svářecí SET s vynikající chytrou svářečkou MIG 200 MMA IGBT WASP: přenosný montážní svářecí poloautomat, nabitý funkcemi, opravdový MESRŠMIT mezi jednofázovými svářecími invertory značky TRW-Magnum s výkonem 200A a jednoduchým nastavením 2 + 1 metoda. MIG/MAG-TIG sváření pod ochrannou atmosférou plynu CO2, nebo Argonu a Mixu. Přepnutím na metodu MMA svařujete obalovanými elektrodami, dále metodou LIFT TIG. Možné je i použití samoochranného drátu FLUX, pro svařování BEZ PLYNU.

Na čelním panelu přístroje nastavíte: Metodu sváření, Rychlost posuvu drátu, sílu svařovacího napětí, ostatní nastavení je automaticky přednastavené do optimálního režimu, svářečka je chytrá a vše si dorovná při styku se svařovaným materiálem. Svářecí invertor je vybaven špičkovou technologií IGBT a umožňuje plynulé nastavení proudu, od minimálního po maximální 200A. Přístroj vám umožní bez problémů svařovat jak silnější, tak i tenký, nebo ultratenký materiál.

Svářečka má uplatnění v mobilních servisních dílnách, kovoobráběcích, karosářských, ale i ve školních a domácích dílnách, uspokojí jak hobby svářeče, tak zejména i profesionály. Ke svářečce je možné připojit i speciální hořák TIG pro sváření metodou LIFT TIG.


Svářecí SET obsahuje: MIG 200 MMA IGBT WASP Hořák MG15/3m profi, kabely pro metodu MMA, zemnící kabel a kabel s kleštěmi pro uchopení obalované elektrody, kovový vozík s řiditelnými kolečky, tlakovou láhev s plynem CO2/8L, redukční ventil se dvěma manometry s50 micro, tlakovou hadici se sponkami pro vedení plynu, separační sprej, svářecí drát 0,8mm/5kg a samostmívací automatickou svářečskou kuklu MEGA 600T. SET vám sestavíme i na míru, pokud vám stávající sestava nebude vyhovovat.


Technická data svářecího stroje:

Vysoce mobilní montážní zařízení
Značka TRW-MAGNUM
Technologie kapacitní IGBT
Podrobný manuál v CZ jazyce
Napájecí napětí 230V/50Hz
Výkon 6,2 kVA
Metody sváření MIG/MMA - LIFT TIG
Plynulé nastavení proudu do 200A
Plynulé nastavení posuvu drátu 1,5-16 m/min
Zatížení 200A - 60% při 40°C
Snadné obrácení polarity pro MMA i MIG
Možné připojení hořáků 3 nebo 4m
Rozsah průměru drátu 0,6 - 0,8 - 1,0 mm
Max. velikost cívky 5kg/200mm
Typ posuvu kladky E, celokovová 2x/Rol
EMC odrušení ostatních spotřebičů
Proudové zabezpečení 20 A
Jištění obalu IP 21S
Třída izolace F
Hmotnost 9 kg