Weibang WB 536 SKLV 6in1

Benzínová sekačka WEIBANG WB 536 SKLV je určena na středně velké až velké travnaté plochy. Její neskutečná výbava, design a kvalitní zpracování z ní dělají doslova perlu v této vyšší třídě travních sekaček s pojezdem. Sekačka WEIBANG WB 536 SKLV vyniká speciálním pevným a masivním ocelovým šasim. Velkou předností této sekačky je variabilnost použití 6 in 1. Sekačka umí sbírat posečenou trávu do objemného koše, mulčuje, vyhazuje trávu bočním deflektorem, zadním deflektorem, má pojezd a má variabilní rychlost pojezdu. Nově má sekačka antivibrační uložení rukojetí a moderní metalickou komaxitovou kladívkovou povrchovou úpravu.

Luxus této sekačce dodává profesionální 4-rychlostní převodovka, díky níž umíte pohodlně nastavit rychlost sečení podle aktuálních sekacích podmínek od velice pomalé chůze, až po svižný krok. Pogumovaná sendvičová kola jsou uložena v oboustranných kuličkových ložiscích, centrální nastavení výšky sečení je u této značky samozřejmostí.

Velkým nadstandardem u této sekačky je použitá speciální třecí spojka na noži sekačky pod unášečem, která je schopna prokluzu nože při naražení do pevné překážky. Tato funkce může eliminovat škody na sekačce způsobené nárazem nože do překážky. Měkčená rukojeť a masivní ovládací panel s ovládacími prvky pojezdu a otáček motoru. Dále je tato sekačka vybavena sklopnou rukojetí pro snadné uskladnění a přepravu. Masivní čelní rám nárazníku podtrhuje robustnost sekačky. Masivní žací nůž s mohutnými vyhazovacími "lopatami" a velký koš spolu se zajímavou cenou dělají z této sekačky WEIBANG WB 536 SKLV vlajkovou loď samotné značky Weibang.

Dalším velkým unikátem je motor, který patří mezi to nejlepší co KOHLER vyrábí. Sečteno a podtrženo, tato sekačka patří mezi to nejlepší co letos na našich zahradách můžete vidět.

Technické parametry:

Vlastní pojezd: ANO - 4 rychlostní
Motor: Kohler Courage 5 HP
Model motoru: XT-775 OHV, 10.5 Nm
Startování: ruční
Šířka sečení: 530 mm
Převodovka: Profi 4 st. rychlostí
Centrální nastavení výšky: ANO, 30-70 mm
Třecí spojka nože: ANO
Mulčování: ANO
Výhoz do boku: ANO
Ovládání otáček motoru: ANO
Ukazatel naplnění koše: ANO
Kola: 205/220 mm
Objem koše: 70l
Kuličková ložiska: ANO
Podvozek: Kvalitní ocel
Antivibrační uložení řidítek: Ano AVS
Rozměry výrobku: 1050 x 620 x 520 mm
Hmotnost: 45 kg