Kalové čerpadlo Einhell GC-DP 3730

Kalové čerpadlo Einhell GC-DP 3730 je vysoce funkční a odolné zařízení, které je ideální pro různé domácí a komerční aplikace. Ať už jde o vyprazdňování dešťové vody ze sudů, čištění bazénů nebo odstraňování vody ze studní, toto čerpadlo je připraveno splnit úkol.

Hlavní vlastnosti:

  • Výkon: S příkonem 370 wattů je toto čerpadlo schopno čerpat až 9 000 litrů znečištěné vody za hodinu, což zajišťuje rychlou a efektivní práci.

  • Odolnost: Kryt z odolného a houževnatého plastu činí čerpadlo odolným vůči náročným pracovním podmínkám a dlouhodobému opotřebení.

  • Plynule Nastavitelný Plovákový Spínač: Umožňuje nastavení čerpadla na nepřetržitý provoz nebo na určitou výšku hladiny pro automatické zapnutí a vypnutí, což umožňuje snadnou a přizpůsobitelnou kontrolu.

  • Mechanická Ucpávka: Vysoce kvalitní mechanická ucpávka chrání silný motor a zajišťuje téměř bezúdržbový provoz, což snižuje potřebu časté údržby.

  • Flexibilní Připojení: Univerzální přípojka a úhel 90° umožňuje jednoduché a flexibilní připojení k různým systémům.

  • Snadná Přeprava: Vyhrazené držadlo usnadňuje přepravu čerpadla, což je ideální pro časté přesuny nebo pro použití na různých místech.

Kalové čerpadlo Einhell GC-DP 3730 je skvělou volbou pro každodenní použití v různých aplikacích. Je to robustní, výkonný a spolehlivý nástroj s praktickými funkcemi, který si poradí s různými čerpacími potřebami. Jeho plynulá regulace a odolné konstrukční materiály zaručují, že bude dlouho sloužit jako důvěryhodný pomocník.